Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tiszta buzik...folynak alulról...múltkor én is berekedtem mire átvettem a csomagom
miért nem ujjazzák magukat a bódéban
Az.mikulásnapi csikatesztnap
de milyenaz tesztnap lesz?
vagy?
jaj nem is tudom talán te mesélted a postán a biztonsági őrt?
megyek ma én is,megállok a bejáratnál mert esett az eső!
...látom hogy nagyon kemény az őrség,bemegyünk a fiammal és alig várta hogy szólhasson de készültem rá elkezdi hogy ez nem szabályos és rögtön jönnek és 30000 a büntetés és nem félek?..nem is kellett több!...mondom neki de inkább kiabáltam hogy leszarom a sok egyenruhás buzi ingyenélőt meg téged is!

a fiam azt mondja nekem...apa ugye most nem verekszel? tudod nekem sem szabad az oviba csak ha bántanak
erre válaszoltam hogy itt nem is szabad mert sokan látnák!...az őr le sem vette rólam a szemét én meg végig kuncogtam az egészet
Tesztnap,igazae te se tudsz mindent .Verseny bassameg Leszünk vagy 200-an Vagy nem
mi a náthás kutyusszar lesz ottan ?
Gyüssz te a máriáshalmosra 2 hét múva?
hát nem tudom ...de rákeresek
Szewasztok!Zoozee,mennyi love agy ilyen téli cucc?
a berges ember gúnyája drágább mint a házunk nem is láttam még olyan törésvédőt,de elvitték az első féket róluk
gondolom betétlapra lebiztosítózták aztán a maradványt eladják..felvették rá az árát aztán ez már a borravaló
Ez csak a matricákat akarta lerázni magáról,de azok nagyon ragaszkodtak a helyükhöz,így a mocc engedett
Ez mind a monsteres matricák miatt van
ezt nem hiszem el,nem szűkítem a keresést és akkor sem találom...
mindegy jó cucc ez látok benne fantáziát,valaki talán árul is vázat a ktm topicban vagy Jani barátunk megcsinálná!...vannak is nála cuccok,most hogy nála voltam éppen csinálta az új danuvia prototípusát lehet pár ezerért megjavítaná
Csináltam má Én is ilyet a BM-nek Egy béjemvét
szép
ő az maki
állítottál a tengelytávon ?
smán emnj rá h keresés ne ktm re keress rá bár szerintme úgyis megtalálod és az alján van utó előtti előtti asszem
hol kell nézni? én csak a műanyagokat találtam meg...
Bocs, Csika mesternek szántam... A 2009-essel csak beledurrantak valami nem túl puhába....Mint az én Husymmal (550-be adtam el másik vázzal és villával, természetesen sérülten megmutatva a vevőnek).
nézi mia pálya..mond rá egy jó árat...lehet cseresznyéd van mert úgy hallottam jó napja volt
amúgy ma nem voltam melózni mert bébisintér kellett legyek mert ovónénik masztiznak otthon..