annyit akarok menni crosspályán egyhuzamba hogy a gyáritank nem lesz elég jóis lenne.... amúgy azért kéne mert ugyan úgy fogok endurozni is mint eddig csak crossozni nagyon meg akarok tanulni mert endurocrosson midnig ott baszom el perzse máshol se vok valami gyors de ott nagyon nem szóval ezért is kéne az ec miatt 2óráson lehet h nem kéne kiálnom tankolni
soha ..minek ..egyrészt nem tudja hogy tél van..mert honnan is tudhatná? motor bent áll a műhelybe 20 fokon és ha kivenném fél méterre lenne odébb az asztalon és hát ez se tudná..akkor meg minek vegyem ki vagy ha tudná ezeket és fontos lenne akkor ki akarna jönni nyáron is..ennyi pénzért kussoljon és indítson ha kell ott bent a helyén ..
ezek nem lesznek jok motorozáshoz, se a térkép, se a holmi nem arra valo... egy erdőben völgyesebb sziklás rászen még jelet sem fog találni, felejtős !
vegyél Garmin e-trex hcx-et a geocachingesek használnak jo tura gps-eket vizállo űtésállo sokat tudo holmikat . használtan kapsz már olyan 25-30-ért,
van nekik honlapjuk www.geocaching.hu ott van a forumban olyan topik hogy elado kűtyűk, kérdezz bátran tőlűk nagyon kiképzettek ebben a turázos gps témában, és segitenek is.
Titkosat nem írok Az is buli vót mikor réges -régen hoztunk be robogókat,volt amit ingyé adtak,csak ne legyen ott.Az itthon elment megtakarítva 70-ért,otthagyták szerelésre.1 évig nem volt pénze alkatrészre,közben meg már rávertem 30-at cumokban.Addig baszogattam,vigye innen,míg aszonta legyen a tied,másra kell a zsé,eladni sem tudja,az alkatrészt sem tudja kifizetni.Na, 1 hét múlva eladtam 130-é Ilyenek is vótak
Hmm az nem is olyan vészes Én multkor néztem valahol 28ezer Ft volt.Amúgy te télen se szedted ki a motorból semmi?Jó sokat elment akkor neked.Úgylátszik ezek az akksik akkor bírják sokáig ha állandóan használják őket.
de hát télen is szoktunk menni amúgy..
vegyél Garmin e-trex hcx-et a geocachingesek használnak jo tura gps-eket vizállo űtésállo sokat tudo holmikat . használtan kapsz már olyan 25-30-ért,
van nekik honlapjuk www.geocaching.hu ott van a forumban olyan topik hogy elado kűtyűk, kérdezz bátran tőlűk nagyon kiképzettek ebben a turázos gps témában, és segitenek is.
de a toplite is az