ezt a kanalas gumit mély homora használják, amire te gondolsz hogy nincs rendes bűtyöksor ami a fékezésnél segitene annak semmi jelentősége mert a mély homokban ,meg a mély hoban is féket nem sokat kell használni, csak elveszed a gázt és már meg is áll akkorát fog.
Csak megállni gázos vele nem gondolod De haladni nagy hóban szerintem is tuti lenne.Egyébként VeeRubber gyártmány itt lehet kapni. http://www.gumaker.hu/vee.php?...
Ezekkel nem érdemes leállni vitázni Sok gyökér csak az aszfaltot ismerik és fogalmuk sincs hogy mi folyik az erdőkben meg hogy miket művelnek meg hazudnak a terepmotorosok ellen.Multkor is volt valami adász balhé a téma ezen a közösfórumon hogy a gyerekhez hozzábasztak egy almát az erdőben a vadászok.Na ment ám akkor is a civakodás hogy köcsög motoros miért az erdőbe motorozik.Ennyit erről
Köszi a tippet Ronis! Szöges gumma maradt tavaly télről, csak motor nem lesz már idén (felújítom), azért szezonzárás, ráfér szegény RMX re...
Egyéb tanácsok, tapasztalatok, ötletek szöges gummával kapcsolatban?
A képen láthatóban 6-os kapupánt csavar (újkorában kb. 5 mm állt ki az anya felett), alátét+önzáró anyákkal, de elkopott a csába, most már a csavarból szinte semmi, csak az önzáró anya áll ki a gumiból. Belül alapból két belsőt raktam, mert a kapupánt is tud kicsípni gumit.
mekkora egy agyatlan paraszt osztja az észt a közös falon ,erröl a drotkötélkihuzigála öregröl aki miatt bele halt egy 29 éves családapa.
pfff beteg egy világ ez az internetes világ, mindenki itélkezik rögtön , a másikrol ugy hogy semmit nem tud a sztorirol, csak amennyit a torzito média leirt,
adott egy főldut ahol sose volt semmi tiltás ,se tábla, se sorompo, egyik héten egy öreg akijé a melle lévő szánto kihuz rá egy drotkötelet, amibe belehal egy motoros....
erre kitalálják hogy a motoros tehet rola mert az öreg kirakott egy tenyérnyi papirt hogy magánterűlet tilos a bemenet...
a törvény előirja a saját terűlet lezárásának szabályait azt is hogy egy ilyen utat ahoz hogy közhasznu főldutbol még ha a magán terűleted is hogy lezárd hatosági engedély kell, ahol az engedélyezés után megfelelő modon szabályozzák hogyan teheted ezt meg, előjelző tábla, piros fehér sorompo még a magassága is meg van adva, nem lehet közvetlen kanyar után bukkanoban nem beláthato helyen stb.
pont azért hogy a hasonlo eseteket elkerűljék!
az agyatlan öreg törvényt sértett , és ezzel gondatlanságbol elkövetett emberölést okozott, sokkal többet érdemelt volna.
ugyanis attol hogy az a földut a tied még nem helyezhetsz el rajta kifeszitett drotkötelet, nem áshatsz rá vermet alul kihegyezett karokkal, nem aknásithatod el stb!
Lehet csajom véleménye is meg fog változni ha majd neki kell mosnia rám Anyám puffog hogy nézek ki néha de a motoros gönceimet én mosom ki.Ne legyen abbol is durrogás.Amúgy csajom nagyon szemezget a pitbájkokkal szóval kezdem fertőzni.Csak asszem ez a fertőzés költséges meló lesz számomra
Nekem még csak kinézetért szólnak, mostanság ez a sok eső, meg a tengelyig, vagy affölé érő sár vakolt rendesen... Motorkát renbevágtam a göncöket kevésbé...
Nehogy ne száradjon meg next hétvégére. Na akkor már morogtak: "Hogy nézek ki..."(Igaz hozzá kell tenni az ismerős krosszosok is megjegyezték milyen jó ruhám van, ott éreztem egy kis bizonytalanságot, lehet asszonynak igaza lenne? ).
Pff azt nem lehet.A bátyám teljesen befordult A sógor meg megint quadozik vagyis csak quadja van használni nem igazán használja.Én maradtam csak a családban aki motorozik.De az én csajom megértő és bejön neki a motoros szerkóm
Jóreggelt
Fontos olyan nőt választani aki hagy néha azt csinálni amit eddig is szerettél pl motorozni.Bátyám pl teljesen leállt a motorozásról mert a nője puffogott állandóan hogy elmegy egykét órára velünk motorozni.Horgászni még járhat Belepi a por a 300EXC-t mert kölcsön meg nem adná a rohadék
azért szeretik, hogy endurózok.. vasárnap az szent nap ....temlomba is úgy megyek hogy van kint a hegynél egy nagy kereszt rajta jézuska..... ott állok meg minden alkalomkor enduróval egy pillanatra..
de valahogy ez nem gond ..csajom meg salsa...úgyhogy még elvagyunk egy darabig...
én azon szoktam sokat röhögni mikor az itteni közösség meséli hogy nem mehetnek el motorozni csak vasárnap, de már akkor is fél kettőre haza kell érni mert kész az ebéd...
az asszonyok a legdrágább sportok....nem a motorgenerál..
olvasom itt fiatal srácokat , hogy mekkora probléma hogy vegyenek egy új dugót...vagy akármit...
majd rájönnek azok is , hogy belemenekül valami csajba és az naponta is eltud vinni itthonról egy kisebb vagyont..jó hogy abból én is eszek...de nem mindíg
http://www.gumaker.hu/vee.php?...
Egyéb tanácsok, tapasztalatok, ötletek szöges gummával kapcsolatban?
A képen láthatóban 6-os kapupánt csavar (újkorában kb. 5 mm állt ki az anya felett), alátét+önzáró anyákkal, de elkopott a csába, most már a csavarból szinte semmi, csak az önzáró anya áll ki a gumiból. Belül alapból két belsőt raktam, mert a kapupánt is tud kicsípni gumit.
pfff beteg egy világ ez az internetes világ, mindenki itélkezik rögtön , a másikrol ugy hogy semmit nem tud a sztorirol, csak amennyit a torzito média leirt,
adott egy főldut ahol sose volt semmi tiltás ,se tábla, se sorompo, egyik héten egy öreg akijé a melle lévő szánto kihuz rá egy drotkötelet, amibe belehal egy motoros....
erre kitalálják hogy a motoros tehet rola mert az öreg kirakott egy tenyérnyi papirt hogy magánterűlet tilos a bemenet...
a törvény előirja a saját terűlet lezárásának szabályait azt is hogy egy ilyen utat ahoz hogy közhasznu főldutbol még ha a magán terűleted is hogy lezárd hatosági engedély kell, ahol az engedélyezés után megfelelő modon szabályozzák hogyan teheted ezt meg, előjelző tábla, piros fehér sorompo még a magassága is meg van adva, nem lehet közvetlen kanyar után bukkanoban nem beláthato helyen stb.
pont azért hogy a hasonlo eseteket elkerűljék!
az agyatlan öreg törvényt sértett , és ezzel gondatlanságbol elkövetett emberölést okozott, sokkal többet érdemelt volna.
ugyanis attol hogy az a földut a tied még nem helyezhetsz el rajta kifeszitett drotkötelet, nem áshatsz rá vermet alul kihegyezett karokkal, nem aknásithatod el stb!
Nehogy ne száradjon meg next hétvégére. Na akkor már morogtak: "Hogy nézek ki..."(Igaz hozzá kell tenni az ismerős krosszosok is megjegyezték milyen jó ruhám van, ott éreztem egy kis bizonytalanságot, lehet asszonynak igaza lenne?
Fontos olyan nőt választani aki hagy néha azt csinálni amit eddig is szerettél pl motorozni.Bátyám pl teljesen leállt a motorozásról mert a nője puffogott állandóan hogy elmegy egykét órára velünk motorozni.Horgászni még járhat
de valahogy ez nem gond ..csajom meg salsa...úgyhogy még elvagyunk egy darabig...
tegnap elkellett menni köszönteni és egy évvel öregebb a sógornőm mert azóta vártak egy szabad vasárnapot...
én azon szoktam sokat röhögni mikor az itteni közösség meséli hogy nem mehetnek el motorozni csak vasárnap, de már akkor is fél kettőre haza kell érni mert kész az ebéd...
olvasom itt fiatal srácokat , hogy mekkora probléma hogy vegyenek egy új dugót...vagy akármit...
majd rájönnek azok is , hogy belemenekül valami csajba és az naponta is eltud vinni itthonról egy kisebb vagyont..jó hogy abból én is eszek...de nem mindíg