Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát,hitelt nem fizetünk az tuti
televagytok mondom...
Igaz is Csúful a pofám
Néde anyát Aszongyák válság van.Hun?
fuuuderanda, mármint nem a kiskutya...

bocs de ezt muszáj volt.
ez ám a csajozos kiskutya..

az én kutyám neve Rhone des Chevaloupsgreg

de nem igy hivjuk mert akkor már elzsibbadt volna a nyelvem.
tucc élni vazze
erről is a sok krosszos tehet..

meg vannak vadulva az autósok..bénák mint dög és áll a forgalom..persze egy két madárnak téli gumija sincsen...
de én imádok ilyenkor közlekedni...keresztbe hosszába járkálok csúszkálok addig amíg kifogy az olaj......hát ki is fogyott ...itt áll a ház előtt szerencsére..
Jó reggelit Én hőlégfúvózom a havat Szárazság van mint a sivatagban
Gyorsba ezt tanátam Átszellemülve,(szememről a hártya le volt szakadva,azért a brille )
tegnap az időjárás guru bácsi mutatta TV-ben milyen szélsőséges idő volt europában ATHÉN-ban +20 fok, itt nálunk 0 fokok, kicsit feljebb Csehek LEngyeleknél ilyen -7-8 fokok, fent Svédország Finnország felsőbb részein meg -20 fok....
és az én kutyám az semmi ?
kállay szandersz bundy...
jo reggelit Zééé, itt meg az onos eső esik de néha átcsap sima esőbe, tegnap este meg a ho esett,

mondjuk kerek 0-fok van mi a faszért esik akkor eső...

az tutti hogy mi emberek már ugy szétkurtuk a föld klimáját mint atom , de majd csak akkor vesszűk észre amikor itt europában is egyik nap nyár lessz, másik nap ho esik...
nyomj egy képet kis csikárul, én is nyomok roniszrol, aztán elkutyázunk itt, kutyaforumot csinálunk .
jó reggelit...
nagyon szakad nálunk a hav
Jó reggelt ronis
A két kutyanevű Kutyábú nem lesz szalonna
jo reggelt csika..
Jó reggelt csika
olyan,megy mint a hajderménykű
ez ufo volt már gyereknek is
szeva,nédde a feka ugrani is lusta,mén a földön mint
szewa
szuper
nem votlam még ott soha de dömééknél votl szóval már az új fékbetét ott figyel a cr ben
cső! Párkányba Bohuslav-nál van minden féle Goldfren, a sétáló utcán átmész és jobb oldalt lesz, de sztem vágod merre van nem ?