meg vannak vadulva az autósok..bénák mint dög és áll a forgalom..persze egy két madárnak téli gumija sincsen...
de én imádok ilyenkor közlekedni...keresztbe hosszába járkálok csúszkálok addig amíg kifogy az olaj......hát ki is fogyott ...itt áll a ház előtt szerencsére..
tegnap az időjárás guru bácsi mutatta TV-ben milyen szélsőséges idő volt europában ATHÉN-ban +20 fok, itt nálunk 0 fokok, kicsit feljebb Csehek LEngyeleknél ilyen -7-8 fokok, fent Svédország Finnország felsőbb részein meg -20 fok....
jo reggelit Zééé, itt meg az onos eső esik de néha átcsap sima esőbe, tegnap este meg a ho esett,
mondjuk kerek 0-fok van mi a faszért esik akkor eső...
az tutti hogy mi emberek már ugy szétkurtuk a föld klimáját mint atom , de majd csak akkor vesszűk észre amikor itt europában is egyik nap nyár lessz, másik nap ho esik...
bocs de ezt muszáj volt.
az én kutyám neve Rhone des Chevaloupsgreg
de nem igy hivjuk mert akkor már elzsibbadt volna a nyelvem.
meg vannak vadulva az autósok..bénák mint dög és áll a forgalom..persze egy két madárnak téli gumija sincsen...
de én imádok ilyenkor közlekedni...keresztbe hosszába járkálok csúszkálok addig amíg kifogy az olaj......hát ki is fogyott ...itt áll a ház előtt szerencsére..
kállay szandersz bundy...
mondjuk kerek 0-fok van mi a faszért esik akkor eső...
az tutti hogy mi emberek már ugy szétkurtuk a föld klimáját mint atom , de majd csak akkor vesszűk észre amikor itt europában is egyik nap nyár lessz, másik nap ho esik...
nagyon szakad nálunk a hav
A két kutyanevű