Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva nikk , sőr behűtve..
Sütőt bekapcsoltad?

Amúgy szewasztok
ez van mikor nincs otthon az asszony, még a csirke sem sűl.
hány wés olajat öntöttél alá ?
50 körűl ujonnan.
Nem sül ez a kúva csirke
az mipéz?
hülyeséget beszélek RBR-en Garmin DAKOTA-t használnak..
nekem ez a Garmin már sok...

mármint tul sokat tud amire nekem nincs szűkségem, nagyon bele lehet kavarodni a menűjébe, véleményem szerint bőven elég egy E trex hcx,

én most a Garmin coloradoval kacérkodom, Redbull Romaniacs-on is azt használják a versenyzők..
na ja itt elég nehéz eltévedni..
Így van,ez nálam csak 1 szeri probálkozás volt csupán csak kiváncsiság ,nem használtam azóta se,ebbe a kis országba aki eltéved......
kicsit olcsóbb itt
amugy én is a geocachingesektöl kupálodtam ki ők nagyon ki vannak képezve ilyen gps kűtyü témában.
na egy külsőleg ilyesfajtával de még nem szinessel nyomtuk romániát..
elhiszem hogy működött, de sajnos mégsem arra valo,

egy komolyabb sziklás helyen távol lakott területtöl , pl . romániában még jelet sem fog találni, nem tud magasság vonalakat, azt sem tudod merre mekkora hegyek völgyek vannak,nem vizállo , az első pocsolya után eldobos lenne, autoba jo terepre nem.

a Garmin E-trex tura gps családban az erősitett antennát például a tipus végén az X- jelenti, pl. E-trex HCX. , 60- CSX.
A GARMIN 60 CSX az már mindent tud amit tudni kell , sok ezer méteres hegyek közűl , távol minden civilizáciotol is kihoz szo nélkül.
Nem alszok bélám csak azért írtam utána a belinkelt aksira már vágom hogy ugyanaz a yuasa márka csak toplite van ráírva
Nehogy hülyének nézz azért raktam be az akksiról a képet és nem hiszek neked.De ezekszerint mégis hülyének lettem nézve
Emléknek
minek kell neked amit visszaküldtem?
Nem alszik,vakik Nem sül ez a kúrva csirke
előbb írtam neked hogy az bélám ..alszol?

zoozee
[127330] ma 18:51
hát nálunk is 40 € a yuasa

de a toplite is az

válasz erre előzmény