Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudunk ám,csak hankook téli gumik...ráadásul virslik, 165/55 14 de azért szééépen mentünk keresztbe csak egyszer elkezdett felénk sétálni a szalagkorlát... nem is tudom miért felénk futott de csak épp a lökössel kaptuk el egy kicsit...igaz az pont elég volt ahhoz, hogy csináljunk egy 180at
ááá nevetséges ami ott megy,

azt mondják a negativ reklám a legjobb reklám, én ezt el is hiszem, nade ezért bent tartani mesterségesen producerileg egy énekelni nagyon NEM tudo srácot , és kiejteni egy olyan csajt aki viszont tényleg tehetséges....

ez a hogyan csináljunk abszolult hiteltelen műsort, receptje.
mert nem tudtok vezetni...
nagy jampik vagytok tudtok élni...
no para, a magyar gazdaságnak is megvannak számlálva a percei,

csak elöbb még jön a Spanyol ,meg a Portugál, és az Olasz is remeg már pedig az egy nagy és komoly gazdaság...

a mi kis pazarlo, el-szét kotyavetyált országunkat még az tartja fenn a szar tetején hogy kicsi, és nem euroval fizetűnk.
na jóreggelt jóó volt az este, igaz kicsit megtörtük a hachit
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hp...
Na, ebben teljesen igazad van Bálint...

Ezek a műsorok nem arról szólnak hogy az igazi tehetségek jusanak tovább...hanem hogy ki tud több sms-t küldeni percenként...
11 éves tinilány az álltala szépfiúnak tartott kiskölökre küldi az sms-eket, percenként 10-et...

Az a hörgöhurutos, denevérfülű hülyegyerek be sem kerülhetett volna ide...ebből is látszik a műsor komolysága..

Wolf Kati még állt előttem a szentedrei könyvtár színpadán és énekelte a Kis Vuk dalát...évfolyamtársam volt...voltunk vagy 8 évesek...
Ő viszont megérdemelné hogy énekelhessen.
Ja, jót röhögtem, amikor mondták otthon hogy magyarhon mennyivel jobb mint Írorszag, mert az Írek 32 %-os hiánnyal küzdenek, amíg magyarország csak 3.2-vel...
Mert hogy én nem ezt láttam otthon..1-2000 Ft-os problémáik vannak az embereknek, sajnos...
A Westend City a nyugati téren is tele van, de mindenki csak lézeng, nem vásárol...itt mindenki röhögve jön ki a plázából, 4-5 zacskóval a kezében..
Rossz ezt látni, de annál jobb érzés hogy én már csak a star szélén úszok és nem a közepében. Ámen.
sztenkju
melyik a jobb auto,?

A Mercedes, vagy a BMW..?

mindeggyik jo kormány, annyi hogy a contour-ban van egy csomo féle hajtás versenyzők stilusa szerint,
ronis te azért sokat látott ember vagy a szakmában pro taper contour vagy ez a gyári ktm renthal ? előbbi 18 ért a másik 19 ért
kössz , és ezek nem a görbülős fajták ?
már jopár éve...
ha már X Faktory , akkor a fiatalabbik Vastag srácnak is régen ki kellett volna esnie, ő meg ilyen szavalás szerűen elkántálja a számokat semmi átéléssel, mintha valami verset mondana fel az iskolában....
ktm -en gyárilag renthal 28,6 os kormány van ?
én elaludtam azon az X faktorin, de még hallottam énekelni azokat akik bent vannak,

teljesen le vagyok döbbenve azon az álságos dolgon hogy azt a hörögve orditozo mikimaust minden részben a producer juttatja tovább, merthogy garantáltan ő nyom be jopár szavazatot a csávonak a nézettség miatt....

könyörgöm az a szar egy énekműsor lenne vagy mialofasz, az a srác viszont NEM TUD énekelni hörögve elorditozza a számokat, egyszer ha lekevernék alola a zenét lenne nagy röhögés a nézőtéren...
a szimpadi előadása az egész jo, de elvileg ez egy ének verseny NEM pedig a lég gitározás után szabadon, Lég- Éneklés.

viszont a Wolf Kati tud énekelni,nyilván van még mit fejlődnie, de ez már csak ének tanár kérdése, és van hozzá jo a hangja is, erre kiejtik...
abszolult hiteltelen egy műsor.

mondjuk leszarom az egész műsort, csak a csajom miatt muszáj nézni...
ha olyan kevés motorozástol elfogytak az ottani kutakbol a benzinek, mint amennyit te motorral elégettél Ir földön, akkor ha én oda mentem volna 1 nap alatt bedölt volna a nemzet gazdaság...

ebböl is látszik a mi kis országunk milyen jol áll...

nem tudom ma ki merjek -e menni motorozni, nehogy a jövő héten itt is beomoljon a gazdaság, ...
jo morgent, itt 0-fok van... befagy a nunim..
jóóó reggelt
itt is hideg van de nem annyira(-3)de délutánra +8 fokot ígérnek
jó reggelt
van vagy -80 fok
Hali!
Dobtam egy mail-t én is kuplungal kapcsolatban, majd pillants rá ha van egy kis időd
Sarok ráááááááá
wolf kati kiesett az ziksz faktorból