Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem az övé, csak ők szették ki a dobozból
szája a döme halála
dezsi..dezsi...dezsi dezsi..dezsi...dezsi dezsi..dezsi...dezsi dezsi..dezsi...dezsi dezsi..dezsi...dezsi dezsi..dezsi...dezsi !
na ott a koponya ..körbe tudod járni a turistaút maga azt futja körbe...a fejtető pl. a hunfalvy út...ajka a vaskapu völgy stb...
jó étvágyat béláim vazze !
Vegre vettel uj motort, Dome?
nekem az van a 450 xc KTM-ben, 90-95 kilosra belőve, mentem vele nekem tetszett , mondjuk ahol ez igazán kijönne hogy jo-e avagy gigaszar-e az a krosszpálya lenne asztal ugrálosban, ott viszont nem mentem vele,

mondjuk igy vissza gondolva, van a homokbányában egy rész ahol ilyen pocsolyás gödör van ott 5 teliben szoktam átkűldeni, ezt a kacatot is átkűldtem és olyan hűlyén eldobott a hátulja keresztbe mint atom akkorát estem....

akkor lehet mégse olyan tul jo... tuggya a faszom..
majd megélezem legyezős flexel..
szép verda,

de miafasznak rakták rá azt a böhöm nagy végdobot..? gondolom a hűje emisszios hangnormák miatt..

pozitiv hogy a six days-en rajtvan már a hűtő védő, karter védő .
Annyira nem figyeltem, Sprinter talán, de külföldi rendszám, meg komoly dekor volt. Szerintem az ő autójuk.
Igen,jó nagy... jóság az
mentetek már ti KZ racetech telóval ? úgy beszélnek róla emberek mintha nem is tudom mi lenne......
Hagy legyenek,kell a konkurencia,anélkül nincs összehasonlítási alap
Jó reggelt
igen board deszka van rajta
előszór éleztesd meg mert én valami ultraszar élű deszkát kotorásztam elő és alig tudtam vele kanyarodni...de élezés utána jó lett
Milyen kocsi volt? Nekem is van rajta matrica.
morGGen!
Most szoritottam le az utrol a KZ tuning autojat, hogy csika bacsinak ne legyen konkurenciaja...na jo csak megeloztem
a 250 4t nincs fent az oldalatokon!
az árakról mit lehet tudni?
Hát ennek az eleje elég szúnyogosra sikerült...
és a tiéden is board deszka van,?
mert arra gondoltam holnap szétvágom flexel,azt az F2-est és megcsinálom olyanra mint a SnowScoot.. az tetszik.
mármint a szöges gumis robogoval...huzni..
nekem is jobban bejön a vastag,

de kiprobálom azt a junior lécet is , mit veszthetek .

megmár kitaláltam hogy ha befagy a balaton ezt simán lehet huzni a jégen 60-al...
most szóltam apának h lemegyek a garázsba snowbikeot csinálni...erre meg az öcsém rávágja h neki is kellene egy ilyen...hat akkor azt hiszem meg van mit fog hozni neki a mikulás bácsi
én meg csinálok egy újat mountain bike vaz lesz az alapja
nekem van ilyen :D
3 napig csináltam karácsony előtt...bmx váz és snowboard talpak a felfogatása a talpaknak az meg gordeszkakerektartobol lett csinálva annyi h nekem van egy komolyabb freeride bringám ess abból átraktam a téllót de nyáron le is szedtem...jó h eszembe juttattad most ugrok le a garázsba es szerelem össze
ám sítalpból nem olyan jó....havernak is az volt és én sokkal jobban tudtam vele ugrálni meg minden