Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jahh kérem nem lehet mindenkinek olyan igazolványa...

ha nekem lenne annyit szopatnám a vadászokat hogy egy idő után már vadászni sem járnának... ,
annyi taj részeg vadászt láttam már az évek alatt mint atom,
jajj de jó...blazusiak úgy ment mint kevin swantz régen a gyorsaságiba...vagy meghalt vagy nyert ...de azért nem az ő napja volt
Állt egész vadászhadsereg mi elénk is a mátrában annó.Asszonnyal voltunk,ketten ösvényeztünk.Aszongya egyik sok ugatás közben,azt mi van,ha lelövünk,me összetévesztünk egy őzzel.Mondom neki,fenyegetsz?Visszalövök bazdmeg.Aszongya mivel?Villantottam egy flekót,meg hónaljtáskát,má arrébb is álltak.Innét meg má én köcsögösködtem,hogy engedélyek minden fasza vagy beszóljak,azt bent le diskura?Kuss volt mingyá,oszoltak is a majmok.Azt hiszik sokan vannak,meg puska van és állatokat ölhetnek nekik mindent lehet.
ááááá,ezen jót röhögtem!
eltudom képzelni a szitut!én is kb ezt csináltam volna,(megfogta a kezemet )
micsoda hülyék vannak ..én azthittem csak errefelé..
legnagyobb sztori mostanság volt kb egy honapja...

megyek itt a falu szélén az erdőben , a kis ösvénykémen amin haza felé járok, látom ám egy ember melegitőben fut felém az erdőben a fák között, na gondoltam megint egy hőbölgő, megáltam és lenyomtam a motort..

oda ér megfogja a kezemet és elkezdi osztani hogy ki vagyok meg igazoljam magamat...levettem a szeműveget, erre meglepődött hogy nem egy tinidzsert kapott el, olyan korom beli aktatkukac fejű ostoba feje volt, rögtön hangot váltott , asszongya én mit keresek itt, ki engedélyezte nekem hogy itt motorozzak...

mondom neki, és te mit keresel itt, neked ki engedélyezte hogy itt mászkálj az erdőben?
erre rögtn rávágja hogy Ő itt gombászik, és mutatja is nagy lelkesen a zsálmányt, erre mondtam neki nalátod TE meg egy gomba tolvaj vagy, ha gondolod rád hivom a rendőröket...

erre asszondja nekem : akkor figyelj, nem vagy hajlando megmondani a nevedet..? mondom neki NEM, mi közöd hozzá!
erre azt mondja, akkor szégyeld magad , és hátat forditott és nagy duzzogva elment...

háhhh még ma is elfog a röhögés ha eszembe jut, de csak olyan félve szégyenlősen merek röhögni...
hát az biztos hogy mostanság sok a média által kimosott agyu őklét rázo marha ember...

én például a lovasokat mindig tiszteletben tartom, konkrétan leállitom a motort, megvárom amig elmennek aztán gyi tovább...

multkor lépésben elmentem itt a város szélén egy ember mellet erre elkezdett hadonászni, vissza mentem, és megkérdeztem mi bajod bazdmeg..?!
megszeppenve mondta mikor látta hogy vissza megyek meg , nem is egy 15 éves gyerek vagyok, hogyhát neki az a baja hogy a motorosok mindig ugy mennek mint az állat...

mondom neki: én lépésben mentem el maga mellett akkor mi faszért kell kalimpálni..? heee.?
na erre már nem volt válasz durcásan megfordult és elment..
irtam rá én is ,

érdekes mennyi ostoba csőlátásu elfogult ember van.
mondjuk nem ujdonság , alacsony a kerités... sajnos.
szép estét.
Valahogy így vagyok vele én is!

Egyszer üvöltve megállított egy paraszt,pedig tényleg csak csorogtunk. Elkezdett kiabálni,hogy vegyem le a bukómat,én meg rávágtam neki rögtön,hogy te meg vedd le az ingedet! Az ember annyira meglepődött,hogy csak hápogott.A cimborák meg majdnem megszakadtak a röhögéstől. Haverom még mindig emlegeti,pedig vagy két éve volt.
én azt vallom ha én rendesen motorozok,lelassítok sőt meg is állok ha túristát látok vagy gyereket...de aki nekem ugat azt leverem!
én ezt vallom mert a parasztnak saller kell hogy értsen ..és ez működik erre van is sok tanum
Ejj de sok suttyó fasz van! Ennyi erővel én kiállhatok a faluba vagy városba és lelövöldözhetem a száguldozó sportmotorosokat? Igaz hogy nem magánterület,de potenciális élet veszélyt jelentenek a gyerekemre,a kutyámra,a macskámra.

Lerí a sok idiótáról,hogy halvány fogalmuk nincs a törvényekről,vagy az endurózásról.
Már megint ez a téma de a sok gyökér kommentelő felbaszta már az agyam
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nekem az van.Szerintem jó. A régibe a gyári volt,az mondjuk egy kalap fos volt ehhez képest.
Akkóóó az nem én vóótam.
Nagy szoplák, kis szoplák, Döme halála.. dejo nevek..
nem baj, en jobban fogom magam erzeni tole magam...
király vagy
andriskám te meg gyűjtést rendezel korinak mint annak idején isaurának a magyarok.... már rég cseheknél szerződve bencével...ez a videó is egy időgép... ki tudja miért ?
Köszi, most már teljesen képbe kerültem. Megjegyeztem mindörökre.
Megvan még? Kell nekem
Jaú étvágyat