Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én mindenkinek mondom csináljatok jo szöges gumit , iszonyat nagy fless vele menni, nagyon jo az egyenes futása, gyakorlatilag szinte bárhol elmegy, a jeges havas kidőlt fákon ugy megy át mintha zsinoron huznák, nincs ám okdakra elcsuszik az eleje...

csak például itt a mi környékűnkön is az endurosok 90 %-a egy bepunnyadt lusta pöcs, ahoz hogy csináljon szöges gumit, mondjuk csakis saját magukkal basznak ki...
amugy iszonyat nagy belvizek vannak, mentem át akkora befagyott giga pocsolyán be se szakadt alattam, csak a legvégén de akkor térdig ért.
szép az erdő ilyenkor.
Köszönöm Mester!

Látom a képekből, ráfért a felújítás
Majd ha kész lesz az RMX 1-2 hó múlva, elkezdem használni.

Ha esetleg maradt még kép emailre küldheted, az tuti tudja fogadni: dewenduro kukac gmail pont com

Még 1x köszönet érte!
voltam szombaton motornzi a szűz hóban a sima crossgumi is nagyon jó de itt ott azért örültem volan ilyen megasünnek
az a jo ebben a mély hoban hogy nem kell oldalsztender,

és a szöges guminak van még egy nagy előnye, össze szedi az erdőben eldobált alu dobozos űditők dobozát, mint egy jol nevelt parkőr feltűzi a szegre és viszi magával...
bárcsak ilyen lenne a téli olimpia akkor megis nézném
nem szédülök el mert becsukom a szemem...
Fűred-Tihanyi naplemente a Jokai kilátobol...
na ezekért a pillanatokért is szeretek ÉN Endurozni...
Szia Nikk!

Jelenleg kifúrva és összedrótozva (meg van varrva dróttal), ahogy írtam, de ha a drót bele van olvasztva a műanyagba, még erősebb/stabilabb lehet.
szewa ..el fogsz szédülni
azt én is rühellem
ezen röhögtünk épp egyik haverommal , hogy van egy csávó itt is és épp elbaszott vagy százezret a zsebéből mert jaszkari volt..azthitte majd könyörgés lesz ,hogy otthagyhassa a pénzt-....

pénzt ott lehet hagyni bárhol máshol is ...
Téli Olimpia...a réten.
szép estét emberek. ejj de jo volt a mai motorolás. kurva jol éreztem magam.
Azért hagy ne könyörögjek már hogy vehessek valamit...
ok megoldom kösz tegnap este volt egy kis elcsúszás...
köszi.
ezt mi is csináltuk még réges régen mikor még sportmotoroztam azokhoz se volt idom, mindig javitani kellett és ez a vékony rézdrotos dolog tényleg működik.., kis plussz anyag kell még rá saját anyagábol.

mondjuk ott azért közel nincs akkora rezonancia, meg ugratás esés kelés..
Dani, biztos nem kérted szépen...
én csak forraszto pákával tudom össze taknyolni, azzal szivesen megcsinálom, jo szokott lenni az is de nem birja az eséseket , a műanyag hegesztős megoldás azért sokkal jobb, olyanom viszont nincs...
morgen
szewasztok
Akkor hogyan drótoztad? Kifúrogattad és összefűzted? Én a színét erősragiztam, belül meg szövött emelőheveder darabokat ragasztottam bele PU ragasztóval. Így egész sokáig bírta. A téli szünetben itthon leszek, akkorra tervezek egy full idomgenerált megint
Annyira se ismerem, mint Te. Néha szoktam látni... de még sose gondoltam rá, h autogramot kérjek tőle
Azt hozzáment-e már a Sutyihoz vagy még kéreti magát?