ott az egyik kölköt elkapták mert kombájnból lopta a gázolajat
Fehérváron van,melegszik...egyik ismerősünk vitte pont le,ő rendőr,aszondta végig ríítt hogy ő most nem jöhet haza? szegééény,de sajnálom
nálunk anno a szomszéd a kölköt küldte meg a keverőtárcsás mosógép fedelével...mint a frizbi persze talált is,a gyerek kifeküdt ott zajlik az élet mostanság is
Eszembe is jutott,volt nem mentem suliba,a mocival kimentem saralni,azt elfogyott a benzin vagy 3 km-re a várostól.Térdig érő sárba.Tolni bírtam(vótam vagy 13 éves)2 métert félóra lihegés Má sírógörcs kerülgetett,hogy megölnek otthon.Mert ugye suliból lógás,közbe meg kiszámoltam,hogy mire hazaérnek addigra tiszta moci letéve,megszárad stb.A faszt,fél 3-ra anyámék otthon voltak,én meg este 8-ra értem haza,Kaptam is a mosógép csövével,na azt nem felejtettem el Nem is tudom mié
jaja!
:-D
ismerősöm most vett egy rendszámos műszakis gizgazt 400-ast 250-ért... hibátlan!
itt ott kicsit karcos, de egy endúró milyen legyenn...
am. semmi törés..
csak ezért gondoltam..
70 centis padlóvázát kapnak az edzőbák amire rá van írva hogy bla-bla-bla
Fehérváron van,melegszik...egyik ismerősünk vitte pont le,ő rendőr,aszondta végig ríítt hogy ő most nem jöhet haza?
jobb oldalam csípőmnél tiszta lila,lapockám mááá sárgul,combom kék,vállam-felkarom lila
:-D
ismerősöm most vett egy rendszámos műszakis gizgazt 400-ast 250-ért... hibátlan!
itt ott kicsit karcos, de egy endúró milyen legyenn...
am. semmi törés..
csak ezért gondoltam..
aszondták nem ér a bundám 2 forintot se
hogy mindjárt hívják apát...