Mázlista...én vagy 5x megbeszéltem vele hogy jön föl Pestre és akkor rámtelefonál hogy hol meg mikor találkozzunk...vagy nem jött vagy nem szólt...pedig én nem egy szál kormányt akartam venni tőle...
Ja bocsi, az lemaradt, hogy a repedés mellett 3-4 mm-re a repedés két oldalától, kb. 1 centinként apró lyukakat furkáltam és azon van áthúzva a drót, mintha megvarrtam volna, mint egy ruhát
Csika Mester hozzászólását meg tudom erősíteni, nekem is drótozva van szinte már az összes idom az RMX-en és tart, én a beleolvasztást lespóroltam, de majd pótolom, úgy tényleg erősebb lehet. Köszi a tippet!
A pénzről :)
SZUBJEKTÍV ismét:
A pénzen és annak HIÁNYÁN van a hangsúly, ez generálja az összes szart. Ha nincs pénz, nincs hiánya sem, s így egy csomó probléma is megszűnne, csak a mai világban ezt még sokan nem tudnák befogadni agyilag, hogy így is lehetne.
Igen, részben igaza van, kiemeltem a reklámot is, mint szemétség, hogy megmondják mi legyen az igényed, de ha MI nem vennénk rózsaszin felvágottat, akkor baszhatnák a gyártók. :) Tuti leállnának vele rögtön és azt csinálnák, amit az emberek megvesznek...
Valamelyik reggel egy okos csavo beszelt a class fmen arrl, hogy nem a fogyaszto alakitja a termekeket, hanrm a gyartok a fogyasztok igenyeit. Pl szinezik a felvagottakat nitrites oldattal(mellesleg erosen rakkelto..), hogy szep rozsaszin legyen, ezert a fakot mar meg se veszed, pedig az lehet egeszsegesebb stb,,,
jaj ez így más! na látod,erre való a fórum,másnak is jól jöhet egy olyan kormány azért is linkeltem őket,remélem segítettem másnak is!ennyiért biztos jobb mint a Pazzaz...
a kuplungról úgy hallottam,hogy kérsz 2db-ot is azt is olcsóért ,érthető lehet annyiért az is más embernek is tartalékba! GD vegyél te is,mert neked bajod mindig az olajos kuplung téma, legyen tartalékba,ennyiért úgy se kapsz sehol....
szólok én ha van még valami akciós téma!
Gasprom szakertoi szerint meg 50-60 evig meno lesz az olaj meg a foldgaz, annyi ido alatt annyi penz osszejon nekik, hogy megveszik az utolso csepp vizet is a vilagon....
ez fehér azt 13 pénz be kerül pedig nem is KTM original csak utángyártott a moto completnél meg 16 pesten 13 azt 1 szar műanyagdarab csak te nem tudod meggyógyítani?
amúgy fasza a hóroller a gyerek örülhet hogy az apja egy MEGGÁJVER 1 doboz gyufából is összedobsz 1 atombombát
Ez nem rossz, valóban. Köszi a tippet. Ugyanis RMX vastankoshoz Európában nem találtam idomszettet. Az RM csak a két sárvédőben meg a kipu felőli rajtszámtartóban egyezik. Nekem meg főleg a többi lenne cserés
Meg már öreg is vagyok a zajos bulikhoz. Csajozni nem fogok, meg úgyik csak szabályoz a zasszony, hogy "viselkeggyé" meg "neigyáannyit"... ezzel a sráccal meg vagy 20 éve barátkozom, kit érdekelnek a hülyeségek...
Úúú Van olyan,hogy vékonyszál drótot ilyen z alakban hosszban meghajtogatsz azt forrasztópékával beleolvasztod,szétmajszolod szípre azt meg se látszik,meg nem jön szét többet
Teszek ide képeket,haverodnak átküldtem ,visszadobálta,nem fér neki csak az övé,legalábbis ezt mondta
SZUBJEKTÍV ismét:
A pénzen és annak HIÁNYÁN van a hangsúly, ez generálja az összes szart. Ha nincs pénz, nincs hiánya sem, s így egy csomó probléma is megszűnne, csak a mai világban ezt még sokan nem tudnák befogadni agyilag, hogy így is lehetne.
Igen, részben igaza van, kiemeltem a reklámot is, mint szemétség, hogy megmondják mi legyen az igényed, de ha MI nem vennénk rózsaszin felvágottat, akkor baszhatnák a gyártók. :) Tuti leállnának vele rögtön és azt csinálnák, amit az emberek megvesznek...
a kuplungról úgy hallottam,hogy kérsz 2db-ot is azt is olcsóért
szólok én ha van még valami akciós téma!
amúgy fasza a hóroller a gyerek örülhet hogy az apja egy MEGGÁJVER 1 doboz gyufából is összedobsz 1 atombombát