Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írjá má ki nekem is,de tömörítve vagy 40 milliót két három dvd-re azt két ünnep közt várom
begrebbelem mindet..úgy hogy ne legyen agyontömörítve és ráírom két három dvd-re az egészet esetleg a téli szünetben aztán elpostázom ha gondolod ..

másik alternatíva , hogy letöltöd magadnak valahonnan...ez lényegesen eccerűbb...és occó
Pfú,enyim má 17
10 éves..
Neme?Futok mint a nyúl, a levegőben
Mennyi idős? Én olyan 10 éves kora körül feladtam, hogy bárhogy, bármivel utolérem... még talán mocival megy... egy darabig
Na azt cinkelheted
bocsi most nem vagyok megfázva r-go nem folyik az orrom
vedd el a gyerektöl ha tudod, usse éred utol...
Szewa!

Azért még ne szóld le a piramidot

Taknyos
Nemtom... kitalálom. Teló van, meg az országból se maradt túl nagy darab... bizti megoldható
Adideeee
Ezdekkomoly
meg.

komoly kép csak elvesztettem benne a logikát...
Kit érdekel a piramis amikor jövő héten titkolt ellenállás koncert.
minden megvan eredetiben ..stb...tehát akármi is lehet...
mi a terv?
Uraim és Hölgyeim, HO-ROLLER, ma csináltam a gyereknek...

nagy flesss...
szénné röhögtem magam az elöbb az utcában..

ja meg szétvertem vele a bokámat,de leszarom.
nyelvében él a nemzet ..de a nyelvével még senki sem nemzett..
Akkor tényleg remete lett

De van megoldás... a Piramis Pluszt kell játszani, azt már csak a Peti énekelte... igaz mondanivaló terén az volt a leggyengébb sztem

Appropó, Zozibáttya... nincs meg Néked csupáncsak véletlenségből kifolyólag bármi zenéjük digitálisan? Akár empésítve, bánom én Száz éve nem hallgattam őket, mert csak bakelitem meg kazettám van... valahol, ha megvannak még
jajj ma voltam pesten..és westendcicicenterben összefutottam révészsanyi 1barátjával és mondta, hogy kutyusszar a pálya mert sanyink nem lesz ott eme koncerten
szewasztok
Szewatok!

Új Piramis lemez? Hm... a régi világ elmúlt, talán valami trendit akarnak? Elég kockázatosnak tűnik az egész... ráadásul a sok illegális másolat miatt csak koncertekkel biznyák a lemezkiadás, egymagában nem. Egy Rolling Stones-nak még megy ez, hogy nekik fog-e? Nem tudom... és azt se, hogy én elmennék-e még egy koncertükre. Nem azért, mert már nem tetszik a zenéjük, hanem attól tartok, megcsappant a színvonal mondjuk 92 óta
csak akkor fekszem hason ha van alattam egy jó csaj vagy2 vagy3
Mé nem jársz hasoncsúszva?Akkor nem tudsz elesni
ha-Hó meg fagy, most töröltem 1 nagyot a lépcsőn ,megkaptad a képet ?