De van megoldás... a Piramis Pluszt kell játszani, azt már csak a Peti énekelte... igaz mondanivaló terén az volt a leggyengébb sztem
Appropó, Zozibáttya... nincs meg Néked csupáncsak véletlenségből kifolyólag bármi zenéjük digitálisan? Akár empésítve, bánom én Száz éve nem hallgattam őket, mert csak bakelitem meg kazettám van... valahol, ha megvannak még
jajj ma voltam pesten..és westendcicicenterben összefutottam révészsanyi 1barátjával és mondta, hogy kutyusszar a pálya mert sanyink nem lesz ott eme koncerten
Új Piramis lemez? Hm... a régi világ elmúlt, talán valami trendit akarnak? Elég kockázatosnak tűnik az egész... ráadásul a sok illegális másolat miatt csak koncertekkel biznyák a lemezkiadás, egymagában nem. Egy Rolling Stones-nak még megy ez, hogy nekik fog-e? Nem tudom... és azt se, hogy én elmennék-e még egy koncertükre. Nem azért, mert már nem tetszik a zenéjük, hanem attól tartok, megcsappant a színvonal mondjuk 92 óta
másik alternatíva , hogy letöltöd magadnak valahonnan...ez lényegesen eccerűbb...és occó
Azért még ne szóld le a piramidot
Taknyos
komoly kép csak elvesztettem benne a logikát...
mi a terv?
nagy flesss...
szénné röhögtem magam az elöbb az utcában..
ja meg szétvertem vele a bokámat,de leszarom.
De van megoldás... a Piramis Pluszt kell játszani, azt már csak a Peti énekelte... igaz mondanivaló terén az volt a leggyengébb sztem
Appropó, Zozibáttya... nincs meg Néked csupáncsak véletlenségből kifolyólag bármi zenéjük digitálisan? Akár empésítve, bánom én
Új Piramis lemez? Hm... a régi világ elmúlt, talán valami trendit akarnak? Elég kockázatosnak tűnik az egész... ráadásul a sok illegális másolat miatt csak koncertekkel biznyák a lemezkiadás, egymagában nem. Egy Rolling Stones-nak még megy ez, hogy nekik fog-e? Nem tudom... és azt se, hogy én elmennék-e még egy koncertükre. Nem azért, mert már nem tetszik a zenéjük, hanem attól tartok, megcsappant a színvonal mondjuk 92 óta