Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te lennél a fő hardenduró fő művészeti vezető...
és mellékesen valamilyen miniszter is
jo és én milyen cimet kapok..?
ez mekkora igazság...

sajnos minden szava igaz.
De csak akkor választunk meg,ha én lehetek a belügyminiszter! Igaz,akkora gengszter nem vagyok mint a sanyi bá,de megpróbálok igyekezni,megígérem!
Amikor bementek az amerikaiak irakba "rendet" tenni,mert polgárháború meg diktatúra van,az egyik haverom azt kérdezte,hogy kongóba miért nem mennek? Ott is polgárháború van! Ja,hogy ott nincs olaj? Mocskos egy világ van itt!

Ezeknek a háborúknak a felét mesterségesen generálják,mert hatalmas pénz van a fegyverkezésbe,és a segélyekbe!
ja most scooby doo megy a cartoon network-ön
de ha engem megválasztanátok kötelező lenne például endurózni
Ezeket nem a gyerek nézi,hanem én! A gyerek bob mestert néz meg crusty demonst. A lányom meg én kicsi pónimat. Az asszony meg a konyhába nézi az edényeket,miközben főz! Amúgy meg nálunk nincs a gyerekek szobájában tv,mert mink szegííny hátrányos helyzetűek vagyunk.
hát mi is utálnánk/utáljuk ha valaki ide be akart/akar jönni a mi országunkba nem kis erővel ...és békefentartás címszó alatt elvinné a természeti kincseinket...stb...
volt ez már az oroszokkal ...meg most a zsidókkal van néminemű párhuzam...csak most nem tankokkal hanem bankokkal

össze kéne állni és kiverni őket a picsába ...
csakhát a magyar sajna nem ilyen..
bazze azért ezen befosok hogy igy ismeritek még a szereplőket is..

én nem nézem azokat a szarokat, a gyerek tévézzen a saját szobájában, én meg nézem amit én akarok.
erröl jut eszembe tegnap este néztem egy filmet amerikárol.

az volt a cime : - Farkasok völgye:IRAK

hajnali kettőkor lett vége, igen durva, és jo film, bemutatja a MÁSIK arcát a NAGY és önmaga által mindenhol agyon magasztalt Amerikárol..

hogy miért is gyűlölik az un iszlám szélsőségesek annyira a távoli amerikát, mennyire durva dolgokat műveltek ott...

nézzétek meg ,érdemes.

mai film ajánlonkat hallották..
Az feltűnt,hogy mindegyikbe van egy alkoholista? Roger,Homér,Bender!
amerikai fatert kifelejtettem
milyen másik tárolobol..?

elmondanám van ott még vagy 6-7 hasonlo tárolo kupac tele szarral , igaz hogy vagy a fele már ugymond be van fedve földel mert megtelt, persze azokbol is folyik a talajba a szar, és áll a tetejűkön egy futbal pályányi viz ami biztos alkalmas a fűrdésre...
Én csak kényszerből nézem a rupert macit. Vagyis ahogy én hívom,gruppen maci!

Amúgy én is ezeket a futurama,family guy,amerikai fater típusú rajzfilmeket nézem!
tud valamit a srác
de csak "majdnem" jobb...
amugymeg boldog Télapot mindenkinek..
igen ezt a kettőt én is szeretem...
morgen.
két nagy kedvenc színészem

jól van akkor nem csak én vagyok beteg bár én a hard rajzfilmeket jobban szeretem...simpson ...spongyabob....johny bravo...catscratch...futurama ...ilyesmik
Én már megnéztem a gyalog kakukkot,meg a rupert macit.