Amikor bementek az amerikaiak irakba "rendet" tenni,mert polgárháború meg diktatúra van,az egyik haverom azt kérdezte,hogy kongóba miért nem mennek? Ott is polgárháború van! Ja,hogy ott nincs olaj? Mocskos egy világ van itt!
Ezeknek a háborúknak a felét mesterségesen generálják,mert hatalmas pénz van a fegyverkezésbe,és a segélyekbe!
Ezeket nem a gyerek nézi,hanem én! A gyerek bob mestert néz meg crusty demonst. A lányom meg én kicsi pónimat. Az asszony meg a konyhába nézi az edényeket,miközben főz! Amúgy meg nálunk nincs a gyerekek szobájában tv,mert mink szegííny hátrányos helyzetűek vagyunk.
hát mi is utálnánk/utáljuk ha valaki ide be akart/akar jönni a mi országunkba nem kis erővel ...és békefentartás címszó alatt elvinné a természeti kincseinket...stb...
volt ez már az oroszokkal ...meg most a zsidókkal van néminemű párhuzam...csak most nem tankokkal hanem bankokkal
össze kéne állni és kiverni őket a picsába ...
csakhát a magyar sajna nem ilyen..
elmondanám van ott még vagy 6-7 hasonlo tárolo kupac tele szarral , igaz hogy vagy a fele már ugymond be van fedve földel mert megtelt, persze azokbol is folyik a talajba a szar, és áll a tetejűkön egy futbal pályányi viz ami biztos alkalmas a fűrdésre...
jól van akkor nem csak én vagyok beteg bár én a hard rajzfilmeket jobban szeretem...simpson ...spongyabob....johny bravo...catscratch...futurama ...ilyesmik
és mellékesen valamilyen miniszter is