Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

így néztek
be kellett ugraniöm digi tv céghez mert halálra fenyegettek...és midőn bemutattam nekik ama mindentűberelő fegyvertényt , hogy nemfizetek mert ...jött a kérdés hogyhogy nem fizetek? ....mondom azért nem fizetek mert én UPC-s vagyok....
csak néztek mint az üveghal
szeva ,pont eszek májas libazsirt, szalonnával sok zöldséggel...
nikk már mondtam régebben is, DE kedvedért szivesen elmondom megint.

előre 6-30-as D fejű önmetszös lemezcsavar, jo a reise is csak az sokkal drágább, 5-el kifurod bit fejjel furoval belehajtod, raksz bele plussz belsőt ruhának a kidörzsölés ellen, keményre fujd 1,5-2 bár.
csak szuper jo gumibol csináld, hogy fogja a csavart rendesen , plussz a bűtyök lapátolja a havat a szeg pedig szorja a jeget -fagyott talajt a ho alatt.

hátra 8-35-ös kapupánt csavar 8.8-as acél, 10 -el előfursz átvered alátét anya. első 1-2 motorozás után még utána lehet huzni kicsit lazulhatnak de utána ugyis elverik a menetet a sziklák kövek.
szintén keményre fujod, szintén csak jo gumibol.
segit még az is ha sárgumi, un. kanalas bütyök sor elrendezésű.
nem kell alá plussz belső sima vastag belső elég.

a láncot meg kell nyujtani legalább egy szemmel, idomok belsejét nézd az első fél orában hátha szét sikálja, főleg első sárvédőt szokta rendezni ha leugratsz vele valahonnan.
Hűtöket takard le polifom szivacsal a 2t-n legalább 3/4-ét akkor nem kell át fuvokáznod télire a motort ,mégis jo lessz a hőfok.

nincs mit...karira egy ujj nokiát kérek..
Jó reggelt Remélem mindenki jól hergelt
az jo.
morgen Béláim az urban..
morgenny amúgy!
jó is a clapton
Srácok!
Kérdésem lenne:
GasGas-hoz alkatrész árak mennyire magasak mondjuk egy suzukihoz vagy hondához képest?
Még a Mennyországban is, yeah

Would you know my name if I saw you in Heaven
mi vagy Te? az őrangyalom? aki mindig velem van?
Vagyok én mindenhol... mindjárt a szemedet is befogom hátulról, csak figyelj...

Hátranéztél, így nem ér
ja és szívesen
és jó éjszakát!
hahaha jó vicc volt!
a kezem lassúsága - vagy gyorsasága pedig mindig az adott szituáció függvénye
ja azt gondolom, hogy itt is nyomod, most arra gondoltam, hogy múltkor másik topikban láttalak! de oké
igen Slowhand = Eric Clapton és imádom!
Szia Béby! Köszönöm a jókívánságaidat És persze, hogy itt látol, itt (is) nyomom már pár éve... jókat dumálunk a többi offródos nyuggerral, trollok ritkán... de lassan megyek, mert holnap fél nyóckor nyitom a kerekedelmi központot

Egyébként "slowhand" az nem Eric Clapton? Vagy a Te kezed lassúsága más vonatkozásban értendő?
szia na most meg itt látlak?
boldog névnapot Neked! meg boldog Télapót!
Netuddmeg, miket csúszkáltunk a felázott agyagon a nyári árvíz után... és hideg se volt, sőt
Ááá,amatőrök vagytok Fogsz 4 elütött sündisznót azt rádrótozod a gumikra.mire lekopnak úgyis megunod a hideget
Basszus, Bálint felhúztad a sokat emlegetett farkamon a bőrt... van egy pár félig vásott mitaszom félredobva... fogok belőle én is szögeset csinálni

Ha elárulod, milyen csavarokat hajtsak bele, könnyebb dolgom lesz és jövök Neked eggyel köszi előre is, bár lehet már mondtad régebben
na vége a barátok köztnek
Dógozás
Mi az a tévé?
mivan tévézés ?
csókolom bácsi