Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk azok vonszolok, ez meg inkább rakodo.
ez jol néz ki, bár gondolom nehezebb rönköt nem bir el mert pofára esik, amcsiban vannak ilyen három kerekű vonszolok, csak azok 5-ször ekkorák, kurva jol néznek ki mindig tetszettek.
motor után most ez a kedvenc gépem
ment a válasz
Üdv Zéé küldtem mailt neked majd nézd meg ha lesz időd!Kösziszépen
köszike
Isten éltessen sokáig !
köszi,meg csikának is
hol az ingyen csinálom a teleszkópot utalvány?
Boldog szülinapot
Boldog szülinapot
köszkösz
bodog szülinapot.
ez sok, add a felének a feléért.. nem kell ez a orosz űrtechnikás reklá szöveg, kerekeket is megtarthatod, fékek is legyenek a tiéd, nekem elég a váz űlésestöl . mondjuk ha fizetsz érte egy ötszázast nekem akkor elkűldheted...
ne ásítozzunk,ma vagyok 20 éves,menjünk bebaszni
te is csak pislogsz mindenhol mint kurva a sekrestyében
pá,mentem dódozni
Hát,őszintén,kúva sok virgácsot kaptam,azt mind ez a majom télapó hozta Mire kísz leszek,leszopom magam.Alig látok,ki-be útvonal gondolkodás nélkül,szinte automatizálva ezredmásodperecekre bontva megy.Fáj má az agyam helye
3 napot itthon leszek...alig váromnem kell hajnalban kelnem,az a legjobb az egészben
csikusz!minden oké?
Nem rossz,de van Nekem az állóhajtós oroszűrcsúcsfejlesztés,amerikai tudományosűrkuttási szakértőkkel kifejlesztett motortartóbak van ráheggejtve,a szuperszónikus hangsebesség 86 szorosával tudom átlépni a fénysebességet vele kondiszerzés céljából,és a kutyaszarszagon kívül így nem kell mást szimatolnom a nyáron Nem szoba binyigli,udvari binyigli
itt van fánk..
bazze nem mondod van ilyen rissz rossz össztelos biciglid, hogyé adod.?

sok, legyen a fele.