na megyek tényleg aludnyi mert még elalvás elött át kell lapoznom a rokás, ,meg a nemferr-es katalogusokat persze már 2012-13-asok hogy kiválasszam mit rendeljek, hogy gyorsabb legyek, és trendibb...
ti szakadt vén fütyik veletek utána lehet már szoba se fogok állni, sőt jövőre már ha ki akarok menni motorozni leturatom gréderrel a bakonyt hogy jo legyen a köridőm, és nagyseggű maláj ribancok fogják félmeztelenül kiszedegetni az összes kavicsot, a néger ribancok pedig toplessben fognak lapátolni....
Bazzeg,én meg máá azt hittem,csak én vagyok ilyen trehány hogy szét vannak málva az idomjaim,mindig egy szar meg sár a ruhám,és a protektorjaimnak meg olyan szaga van,mint a tornazsáknak! A gatyám meg a 2001-es auner akciós katalógusba volt benne,nem a pówerpartsba!
hogy jobb legyen a köridőm faszom...
ti szakadt vén fütyik veletek utána lehet már szoba se fogok állni, sőt jövőre már ha ki akarok menni motorozni leturatom gréderrel a bakonyt hogy jo legyen a köridőm, és nagyseggű maláj ribancok fogják félmeztelenül kiszedegetni az összes kavicsot, a néger ribancok pedig toplessben fognak lapátolni....
www.met.hu
nézd meg.
nekem a térdvédőim már ismernek egy pár vezényszot is, -helyedre, meg fekszik, ilyeneket...
a hálos páncélomrol nem mesélek, mert abban az élővilág több kis tagjával osztozok,
A térdvédőnek szokott legdurvább szaga lenni!
és magasrol szarok a powerparts-os 2012-es divatra...
elkurvult ez a világ,
de azért annak van baj a fejében aki elhiszi hogy a terepmotorozás az új divatu szines nelylon polorol meg a gatyárol szol...