Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szintén aztatat
gg-elt
szia céé..neked is ..jó éjt !
joccakát gázosok és kell ünnepeket néktek ha nem lennék
Mi mindenre jók a patkányok
utána meg visszatérsz a motorozáshoz mert ezekre a díszbuziskodásokra nekünk már nincs időnk
jahh azt elfelejtettem hogy esténként a maláj nagyseggű ribik a wc deszkámat fogják melegiteni a sexi popojukkal,

hogy jobb legyen a köridőm faszom...
én is pont a minap mondtam a csajomnak mert most kimosott mindent ..hogy már szimbiózisban élek valakikkel a cuccaimban
na megyek tényleg aludnyi mert még elalvás elött át kell lapoznom a rokás, ,meg a nemferr-es katalogusokat persze már 2012-13-asok hogy kiválasszam mit rendeljek, hogy gyorsabb legyek, és trendibb...

ti szakadt vén fütyik veletek utána lehet már szoba se fogok állni, sőt jövőre már ha ki akarok menni motorozni leturatom gréderrel a bakonyt hogy jo legyen a köridőm, és nagyseggű maláj ribancok fogják félmeztelenül kiszedegetni az összes kavicsot, a néger ribancok pedig toplessben fognak lapátolni....
Ú,én ilyeneket ,műszakira csináltam meg.
igen holnap még tavasz, utána jön a giga ho, meg a tél...

www.met.hu

nézd meg.
piskota vagy,
nekem a térdvédőim már ismernek egy pár vezényszot is, -helyedre, meg fekszik, ilyeneket...

a hálos páncélomrol nem mesélek, mert abban az élővilág több kis tagjával osztozok,
most mondjuk raktam új sárvédőt meg farkat a lámpához meg új üléshuzatot új láncszett féktárcsa stb..kiváncsi vagyok meddig lesz ..
aha ..akkor te tényleg endurós lehecc...
nekem 1et meg is kellett semmisíteni olyan szaga volt
hali,elovadt a haú,megasünnel mi lesz?
Bazzeg,én meg máá azt hittem,csak én vagyok ilyen trehány hogy szét vannak málva az idomjaim,mindig egy szar meg sár a ruhám,és a protektorjaimnak meg olyan szaga van,mint a tornazsáknak! A gatyám meg a 2001-es auner akciós katalógusba volt benne,nem a pówerpartsba!

A térdvédőnek szokott legdurvább szaga lenni!
na elmentem aludnyi... csáá
kb ennyi nálam is , hogy szeretem csinálni,

és magasrol szarok a powerparts-os 2012-es divatra...

elkurvult ez a világ,

de azért annak van baj a fejében aki elhiszi hogy a terepmotorozás az új divatu szines nelylon polorol meg a gatyárol szol...
most ettől szebb...viszont már több a powertape