Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mekk Elek az ezermester
csokolom,..
komolyak, csak egy ilyen explorer kit 4000 dollár..
jahh hogy elöl fixre hegesztettem mert nem akarom hogy egy hokupac után beforduljon lefelé, és csunya nagy bukta legyen belöle, mint Gagarin repűlnék a csillagokba...

a hátulját viszont ugy csináltam hogy szerelhető elöl csuklik egy ponton mint egy lengővilla, hátul egy csavar fogja, hogy később be tudjak oda épiteni egy kis biciglis telot.

nekem kéne egy felnőtt bicigli váz, vagy egy BMX váz hogy a snow board verziot is meg tudjam épiteni...
Dániel ,én konkrétan pont leszarom ezt a háborusdit, meg kötelező NATO részvétet, csak egy pár gondolat igy hogy bele néztem a video első 5 percébe.

NATO-n kivűli semleges országok europában: SVÁJC, AUSZTRIA, SVÉDORSZÁG, FINNORSZÁG, IRORSZÁG.

szoval ha ebből indulunk ki nekűnk se kötelező benne lenni, ki a fasz támadna itt meg minket he.?

és ahogy a csávo is elmondja egy ilyen feltételezett szomszédos ország támadása esetén az Észak Atlanti Szövetség mint olyan nem sok mindent tenne azon kivűl hogy felszolitanák az országokat a békés megegyezésre.
akkor minek is van:?

hogy Ők mit nyernek vele.?
1 használják a légterűnket, reptereinket, katonai támaszpontokat sajátitottak ki maguknak az országon belűl ahol azt csinálnak amit akarnak.
2 rendszeresen gyakorlatoznak az ország terűletén konkrétan a bakonyi lőtéren lőnek folyamatosan évi 200 napot,komoly háboruk szoktak itt folyni, ezzel sulyosan kárositva a környezetet élővilágot stbstb.
3 és ehhez mi aszisztálunk mint kiszolgálo személyzet, és helyi csicska erő....
hahó ACC Almadi Conuntry Chpoppers
tegnap megvolt a birkómikulás party én marha sokat nevettem,jól éreztük magunkat...úgy elfáradtam,este ruhástul elaludtam a tv előttés reggelig ugyanúgy feküdtem
ennyi boldog gyereket egy rakáson!a verseny is tök jó volt
ÁVF-re :)
Villányi út
Jó ez mert mélyről húz mint a vízhordó lány :D de eladó azért :) enduro gumival mégse az igazi
szép jó estét
a bátorság próbája:
Nincs róla még képem a vázat lefestem mert egy ocsmány mattfekete rozsdakupac BMX vázat találtam.Persze a kormánnyal mozgatom én is De a talpat fixen rögzitetted a vázhoz vagy tud tud mozogni a tengelyen?
A vasárnapi témához:
http://hetkoznapihonvedelem.wo...
a kormányal mozgatod,

mert te hogy csináltad ,muti..
király
Én is megcsináltam a Hócangát Csak pont elolvadt a hó mire kipróbálhattam volna Majd hétvégén Te az első talpat fixre csináltad vagy mozog?
ha bedurvulok épitek egy ilyet ...
héten csütörtöktöl mondja a durva havazást egészen hétvégéig, megyünk oda

az idén még lehet kiprobálom ennek a snowboard verzioját is, ugyis van itthon egy felesleges F2-es deszka szétvágom flexel.
szevasz kuplejáros bácsi.
KÚÚÚRVÁÁK? Szerelmi szabadfoglalkozású nőszemélyek,vagy bér menyasszonyok!
Nem akarsz egyszer elmenni Eplénybe tesztelni?
szewasztok kurvák
Valóban,mint görög a falóban!