Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem meg sok olajam van bibííí ,meg rend sincs,me nincs rá ember .Meg szarokat buzulok gondos,szép ruhás gazdák után me az a lényeg
Azért kérdeztem...nem emlékeztem hogy lett volna tornya a kecónak
Zééé tud repülni, nem is tudtad.? néha felröppen körül néz , fotoz egyet...multkor már ráküldték a grippeneket Kecskemétröl... de pssszt ez titkos...
nem ide járok kutyival sétálni fel a ház mögötti hegyre..itt voltál már nem is eccer..lent a kocsma ahol ültünk ..és balra a kéglim
én meg a powerparts helyett mindenre nyomom a powertépet meg a gyorskötözőt és nincs mindíg lemosva a motorom és a ruhám is koszos meg büdös...
de műszakilag rendbe vagyok...és tele a tank mindíg mikor nekiszaladok a hegynek...
és élvezem ...
Te valami kilátóban laksz vagy mi
az az EC forum már másrol sem szol csak a műanyag diszhuszár divatmotorozásrol,

jajj most ilyen az új sisakom, most ilyen 2012-es rucikat veszek, ilyen hozzá valo szemcsivel, most az a gatya jo-e meddig birja kibirja-e az idők végezetéig, amugy tök mindegy mert 2 honap mulva ugyis rendelek másikat, de azért megkérdezem...

a másik ami téma mindig a matrica szett, jajjdejo jajjde szép meddig birja nem volt drága,, fuuu de kafa, kicsinálta, blablabla...

ááá lefosom a bokámat ennyi divathuszárt..
ez orca pözsója nyáron bástya előtt
szia
ezek gecijók

én mindíg utcán is olyanoktól tartottam akinek koszos volt a motorosruhája ..gumipókokkal volt fent a spoiler meg ilyesmi...na azokkal lehetett jókat veretni eddig...
a díszhuszárok enduróban is 5 kilométert(ötezer méter) tudnak jönni de csak az én jóindulatomból kifolyólag bírják odáig...mert különben a rajtnál elvesznének..
hi bácsinak nem fájt
sziasztok csajok...

jajj erről jut eszembe egy vicc...
vak megy a sajtgyár előtt ..és megszólal sziasztok lányok...
ez akkor volna nagy ha abból fotóznád a pótot amiről iderepültél bódéstól...
gondolni én sem nagyon szoktam rá, csinálni má igen...
Mekk-Gájver-Faktori-Zééé...
én tudom
holnap majd megmutatom én miben vagyok ügyes
na nem kell mindjárt a szexre gondolni
zoli keresd a fülkét
ezen a fórumon csupa zsenik vannak
kicsit meggájverkedtem én is mert már nem látom a betűket se ...csináltam gyerek rossz ledes elemlámpájából usb-s csillárt

szép?
lehet, még nem tudom.

annak mi értelme hogy csak néztek mint jenő a moziba.?

széjjel karistoltam már a szögessel azt a szaros kis homokbányát.
kis látkép cének...nehogy honvágya legyen