én meg a powerparts helyett mindenre nyomom a powertépet meg a gyorskötözőt és nincs mindíg lemosva a motorom és a ruhám is koszos meg büdös...
de műszakilag rendbe vagyok...és tele a tank mindíg mikor nekiszaladok a hegynek...
és élvezem ...
az az EC forum már másrol sem szol csak a műanyag diszhuszár divatmotorozásrol,
jajj most ilyen az új sisakom, most ilyen 2012-es rucikat veszek, ilyen hozzá valo szemcsivel, most az a gatya jo-e meddig birja kibirja-e az idők végezetéig, amugy tök mindegy mert 2 honap mulva ugyis rendelek másikat, de azért megkérdezem...
a másik ami téma mindig a matrica szett, jajjdejo jajjde szép meddig birja nem volt drága,, fuuu de kafa, kicsinálta, blablabla...
én mindíg utcán is olyanoktól tartottam akinek koszos volt a motorosruhája ..gumipókokkal volt fent a spoiler meg ilyesmi...na azokkal lehetett jókat veretni eddig...
a díszhuszárok enduróban is 5 kilométert(ötezer méter) tudnak jönni de csak az én jóindulatomból kifolyólag bírják odáig...mert különben a rajtnál elvesznének..
de műszakilag rendbe vagyok...és tele a tank mindíg mikor nekiszaladok a hegynek...
és élvezem ...
jajj most ilyen az új sisakom, most ilyen 2012-es rucikat veszek, ilyen hozzá valo szemcsivel, most az a gatya jo-e meddig birja kibirja-e az idők végezetéig, amugy tök mindegy mert 2 honap mulva ugyis rendelek másikat, de azért megkérdezem...
a másik ami téma mindig a matrica szett, jajjdejo jajjde szép meddig birja nem volt drága,, fuuu de kafa, kicsinálta, blablabla...
ááá lefosom a bokámat ennyi divathuszárt..
én mindíg utcán is olyanoktól tartottam akinek koszos volt a motorosruhája ..gumipókokkal volt fent a spoiler meg ilyesmi...na azokkal lehetett jókat veretni eddig...
a díszhuszárok enduróban is 5 kilométert(ötezer méter)
jajj erről jut eszembe egy vicc...
vak megy a sajtgyár előtt ..és megszólal sziasztok lányok...
na nem kell mindjárt a szexre gondolni
szép?
annak mi értelme hogy csak néztek mint jenő a moziba.?
széjjel karistoltam már a szögessel azt a szaros kis homokbányát.