Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csokolom magácskát is.
kiül a vigyor az én arcomra szinte mindig
nem is szeretnek sokan mert nekem mindig jó kedvem van,mindig vigyorgok..na jó nem mindig
ez dejo film.
miért már repülővel jársz?
szerintem hétvégén tesztelűnk.
mond sok havat.
igy mennénk http://www.youtube.com/watch?v...
"ha baj van megvédsz,,
szijja drága
ha erre jársz rápattanhatsz a MEGASŰN-re és mész vele egy finom kört hogy kiüljön az arcodra a vigyor

nem arra a megasűnre, a másikra...

a kétkerekűre..
LYON FÖLÖTT
Szólj ha mész,ha tudok elmegyek megnézem hogyan szuperál!
nem tudom ki kell majd probálni.

szerintem a vékonyabb léces verzio gyorsabb, de nem annyira stabil, a snowboardos meg stabilabb cucc lehet tuggya faszom..
fegyveresen ,erőszakosan nem támadnak meg minket csak szép lassan gyarmatosítják az országot nyakunkba akaszatanak egy IMF hitelt amit sose tudunk visszafizetni meg a politikusaink módszeresen tnktretesznek mindet aztán szarér hugyér eladják
Hogy ki támadna meg minket? Akárki akinek éppen akkor érdeke...pl. a szerbeknek is meg a horvátoknak is kurva jól jött volna anno ha minket bele tudnak rángatni a kis balhéjukba...itt a Balkánon akármikor történhet akármi meg annak az ellenkezője is...
az nem Devecser hanem Dávácsár
el kéne menni Devecserbe a Dzsipszikhez venni BMX vázat meg occsó silécet,snowboardot meg még teló is van ott bicikliteló előre meg hátra azt hétvégén mehetnénk eplénybe ki
merre vagy?
lassan újra motorra pattanhatok,múlnak a foltok
csak a derekam mocskosul fáj,az kapott egy kicsit eséskor,lehet azért...de nem vészes,majd kiheverem
és a bicajból a síiléces vagy a snowbordos ajobb? van ilyen is olyan is most hoztam el a tunig kipufogót!
Neked csak ennyi...hátha nem örülsz ezeknek:
Nekem is lehet örülni
Attiiiiiii
az elveszett ember
szép estét