Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen,csak nagy kemény farkat nem lehet venni! akinek van örül akinek nincs az baszhatja
ja és neked az lenne pénzpocsékolás ha vékonyláncból vennéd a legerősebbet ...talán olcsóbb a vastagból mert ott nem kell a maximumot megvenni ...
ne bassz szewa..vesegörcs az fasza ..eccer begörcsölt nekem is nem volt egyszerű.....

nospa ? vagy valami ilyesmit adtak a kórházban de indzseksönbe ..
Jó estítet Hazamásztam,fasza vesegörcsöm van,de délelőtt se hagytak,meg még szaladgáció is,most meg mehetek ki szerelgetni.Tiszta buli az élet,csak megdögleni nehéz
az nem is neked való...azt megeszi a motorod

ha viszont megveszed a rávalót te úgyis uccán mész az elmegy 20.000km et tuti...de lehet picit többet
és nem kell hazatolnod siófokról ....

gyurika nem rólad lesz szó te raj vagy....csak mondom.....emberek mindíg a láncon spórolnak csak( néhányezret tudnak) viszont kétszer vesznek olcsóbban szemetet lánckerekekkel tehát nem spórolás hanem kockázat ) és tologatják az erdőbe a motorjukat...az éri a pénzt gecire...meg mikor elszakad és levág a blokkból 40 ezret ....és utána tolhatod haza...ja és akkor nem is vert nyakon senkit még , hogy ne fokozzam a bajt..
az is nagyokosság....
szóval nem szeretnék egycsomóba gyomorral elindulni itthonról bele az erdőbe...semennyiért se..
úgyhogy ami kell a motorra láncszett az ott is figyel rajta...
csak az a baj, hogy nekünk terepen ezek a nagy traktorok 6000 km mennek el ( elég keményen rángatva a gáz).....lehet aki nem egykerekezik vele állandóan annak elmegy 7-et is de 8 at ami a sorban a nyolcadik ..szádra ne vedd ....és a rávaló cuccok használható alternatívája 33.000 minimum - 38.000 ft maximum között van...ez lehet több ha szar helyen vásárkodsz.....

neked meg talán jobb lenne az 525ös lánc nem a huszas..
nem jó a link. vagyis nálunk nem érhető el...
Nojj fel: a lanyoknak a nagy kemeny farok kell, nem narancs lanc !
kettőből egy csak fog menni
Gyurika a te motoroddal minek gondolkodsz egy egesz szezonban ?
Hogy miket arulnak manapsag!

http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
520 MXZ3, 120 szemes

egyéb - színes verseny láncok 660 ccm-ig
- cross motorokhoz

ára
16.900 Ft

vélemény? RK lánc. kibír nálam egy szezont?
2.2 pénz
láncszett nekem is jöhet.de nekem narancs kell... azt meg ahogy láttam nem úszom meg 40 alatt
nincs valakinek olcso lancszett elado? Meg kene alus kezvedo is...
szerintem meg igy MENJ....
kukás mellénybe szóval sárgaa
Vegyéé ollyan csopperes feszülős bűr ruhát! Még ami nagyon fontos,a rojtokat ne felejtsed le a kormány végéről!
Én örülök,ha előre tudok úgy csúszni,hogy nem vágódok el!

Mondjuk nálunk is szokott menni a butáskodás,főleg ha összeverődünk többen!

Tegnap az egyik cimborám engem tarolt le,utána meg én mentem át egy csajon. Tanulgatott snowbordozni,és pont előttem esett el. Kicsit átmentem rajta,de nagy baja nem lett!
igen sima alátétet. de van aki fakötésűt tesz rá, szerintem felesleges.
szóval titkos
megyek csavarbótba ...
tényleg ronis te tettél a kapupántokra alátétet az anya alá?
ha elesek a biobőr meg ha elszakad begyógyul ..lassan jön a 2011 es ruhám ...már kopik le a 10-es... 10 fürdés és vedlek
beizzad a valagad.
nehogy má ruhát vegyél ebben a melegben...

meztelenűl..