Jó estítet Hazamásztam,fasza vesegörcsöm van,de délelőtt se hagytak,meg még szaladgáció is,most meg mehetek ki szerelgetni.Tiszta buli az élet,csak megdögleni nehéz
ha viszont megveszed a rávalót te úgyis uccán mész az elmegy 20.000km et tuti...de lehet picit többet
és nem kell hazatolnod siófokról ....
gyurika nem rólad lesz szó te raj vagy....csak mondom.....emberek mindíg a láncon spórolnak csak( néhányezret tudnak) viszont kétszer vesznek olcsóbban szemetet lánckerekekkel tehát nem spórolás hanem kockázat ) és tologatják az erdőbe a motorjukat...az éri a pénzt gecire...meg mikor elszakad és levág a blokkból 40 ezret ....és utána tolhatod haza...ja és akkor nem is vert nyakon senkit még , hogy ne fokozzam a bajt..
az is nagyokosság....
szóval nem szeretnék egycsomóba gyomorral elindulni itthonról bele az erdőbe...semennyiért se..
úgyhogy ami kell a motorra láncszett az ott is figyel rajta...
csak az a baj, hogy nekünk terepen ezek a nagy traktorok 6000 km mennek el ( elég keményen rángatva a gáz).....lehet aki nem egykerekezik vele állandóan annak elmegy 7-et is de 8 at ami a sorban a nyolcadik ..szádra ne vedd ....és a rávaló cuccok használható alternatívája 33.000 minimum - 38.000 ft maximum között van...ez lehet több ha szar helyen vásárkodsz.....
neked meg talán jobb lenne az 525ös lánc nem a huszas..
Én örülök,ha előre tudok úgy csúszni,hogy nem vágódok el!
Mondjuk nálunk is szokott menni a butáskodás,főleg ha összeverődünk többen!
Tegnap az egyik cimborám engem tarolt le,utána meg én mentem át egy csajon. Tanulgatott snowbordozni,és pont előttem esett el. Kicsit átmentem rajta,de nagy baja nem lett!
nospa ? vagy valami ilyesmit adtak a kórházban de indzseksönbe ..
ha viszont megveszed a rávalót te úgyis uccán mész az elmegy 20.000km et tuti...de lehet picit többet
és nem kell hazatolnod siófokról ....
gyurika nem rólad lesz szó te raj vagy....csak mondom.....emberek mindíg a láncon spórolnak csak( néhányezret tudnak) viszont kétszer vesznek olcsóbban szemetet lánckerekekkel tehát nem spórolás hanem kockázat ) és tologatják az erdőbe a motorjukat...az éri a pénzt gecire...meg mikor elszakad és levág a blokkból 40 ezret ....és utána tolhatod haza...ja és akkor nem is vert nyakon senkit még , hogy ne fokozzam a bajt..
az is nagyokosság....
szóval nem szeretnék egycsomóba gyomorral elindulni itthonról bele az erdőbe...semennyiért se..
úgyhogy ami kell a motorra láncszett az ott is figyel rajta...
csak az a baj, hogy nekünk terepen ezek a nagy traktorok 6000 km mennek el ( elég keményen rángatva a gáz).....lehet aki nem egykerekezik vele állandóan annak elmegy 7-et is de 8 at ami a sorban a nyolcadik ..szádra ne vedd
neked meg talán jobb lenne az 525ös lánc nem a huszas..
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
egyéb - színes verseny láncok 660 ccm-ig
- cross motorokhoz
ára
16.900 Ft
vélemény? RK lánc. kibír nálam egy szezont?
Mondjuk nálunk is szokott menni a butáskodás,főleg ha összeverődünk többen!
Tegnap az egyik cimborám engem tarolt le,utána meg én mentem át egy csajon. Tanulgatott snowbordozni,és pont előttem esett el. Kicsit átmentem rajta,de nagy baja nem lett!
tényleg ronis te tettél a kapupántokra alátétet az anya alá?
meztelenűl..