Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Zoozee!Nem tudsz ötletet hogy védjem meg a búrát a berepedéstől?Már egy búrát leminuszoltam mert elöttem haladó motoros felbaszott egy farönköt Nem szeretném ezt is kivégezni de lámpa meg kell azért rá A régi kockalámpás EXC-met megoldottam egy darab hajlékony plexivel de ennek olyan köcsög formálya van hogy semmit nem tudok belepréselni.
Sziasztok
Ok, köszi, én is erre gondoltam (JT, DID), csak tudni szerttem volna hogy van-e jobb?
Örülnél Bálint, ha neked is lenne egy, mi?
ez is volt már műsoron eccer...még a lámpa elé is odahajtottuk....
Köll? Úgyis vannak már elképzeléseim a 2.0-s verzióra, úgyhogy ezt akár át is adhatom...
két öt literes pille palack szétvágva, fel gyors kötözözve.
ez 500 négyütemre való
na ez a beszéd ....én ezt ebben a formában nem is láttam ...ez jobb cucc...itt nem fújja szél a kezed és el tudod ereszteni meg vissza is tudsz fogni a kormányra rögtön...
bár a légellenállásáról mit tucc? fogyasztásban látszik ?

na valami ilyesmi spoilert rápatentolok a kézvédőmre
Pont ezért került idénre futármuff helyett elefántfül a patkányra...
hali
szeva.
mondjuk azok a kézvédőzsákok erősen kirándulni vannak ..mert mikor röpködsz az erdőbe át a fákon sokszor olyanokat csinálunk mint a rodeósok....szóval szar helyzetekbe nem kellemes levenni a kezed...sőt egy hirtelen esésnél még egyenesen balesetveszélyes is.... nem köll
hali Zoli
szewa ch
ja nejlontacskót régen raktunk rá.. mi is ...
háát sajna a szokásos gondok...a pénz...és sok mindent el kellett adnia most gyorsba...
nincs melójuk ..ill. alig...és vállalkozását is sztenderre rakta...nagyon összejött most neki a cigiből..
de tavaszra motor vissza...ill. valami lesz..csak most ezt beáldozta
jo reggelt kiáltok szasztok
emlékszem rá jo srác, üdvözlöm.

miaz hogy "el kellett adni"?
van kész csavaros gumám is...
nekem a si kesztyűben sose fázik az ujjam

amivel gondom szokott inkább lenni tapasztalatbol mondom, a lábujjaim fagynak le a 2-3 orás motorozás végére,

merthogy néha az ember beszop a ho alatt giga pocsolyákat a nyomvályuba, vagy akárhol ami nem látszik, és folton elfelejtek a zoknis lábamra egy erős nejlon zacskot ráhuzni, és ugy a csizma.
akkor nem ázna be olyan könnyen , de öreg vagyok és elfelejtem.
miért nem lax itt ? lenne kivel menni....bár pár őrült azért van erre is akit ilyenkor is rá lehet venni ilyen jó kalandokra...bár nem nyomják a csengőt , hogy menjünk...
laci/ismered/ barátunknak is sajna el kellett adnia a motorját ...és most vitték el neki a múlt hétvégén...pedig ő jönne...
az....milyen igazad van
jó helyen van ott ahol van,csak ne havazza össze magát
csokolom a drága kacsodat..

pont hajabujás idő van..

szöges gumis hajabujás

hát ha azon múlik akkor nem gond....

de ma aranyvasárnap van és azért gondoltam , hogy nyitva vannak a boltok....
hogy csavarboltra ez mennyire vonatkozik nemtudom de megnézem mert kevés csavarom van és motorozni kell mert megőrülök már ...és nálunk egész jó az idő....csak -5 van

múltkor egy dolgot kúrtam el , hogy a normál endurókeszkenőmet vettem fel és a kuplungos kezem egyik ujja ami rajta a kuplungon majd lefagyott ..amúgy az égadta világon semmi hideget nem éreztem ...

jó ötlet dani kézvédőzsákja még ...olyat is kéne csinálni egyet ha hosszú lenne a tél..