Szeva Zoozee!Nem tudsz ötletet hogy védjem meg a búrát a berepedéstől?Már egy búrát leminuszoltam mert elöttem haladó motoros felbaszott egy farönköt Nem szeretném ezt is kivégezni de lámpa meg kell azért rá A régi kockalámpás EXC-met megoldottam egy darab hajlékony plexivel de ennek olyan köcsög formálya van hogy semmit nem tudok belepréselni.
na ez a beszéd ....én ezt ebben a formában nem is láttam ...ez jobb cucc...itt nem fújja szél a kezed és el tudod ereszteni meg vissza is tudsz fogni a kormányra rögtön...
bár a légellenállásáról mit tucc? fogyasztásban látszik ?
na valami ilyesmi spoilert rápatentolok a kézvédőmre
mondjuk azok a kézvédőzsákok erősen kirándulni vannak ..mert mikor röpködsz az erdőbe át a fákon sokszor olyanokat csinálunk mint a rodeósok....szóval szar helyzetekbe nem kellemes levenni a kezed...sőt egy hirtelen esésnél még egyenesen balesetveszélyes is.... nem köll
háát sajna a szokásos gondok...a pénz...és sok mindent el kellett adnia most gyorsba...
nincs melójuk ..ill. alig...és vállalkozását is sztenderre rakta...nagyon összejött most neki a cigiből..
de tavaszra motor vissza...ill. valami lesz..csak most ezt beáldozta
amivel gondom szokott inkább lenni tapasztalatbol mondom, a lábujjaim fagynak le a 2-3 orás motorozás végére,
merthogy néha az ember beszop a ho alatt giga pocsolyákat a nyomvályuba, vagy akárhol ami nem látszik, és folton elfelejtek a zoknis lábamra egy erős nejlon zacskot ráhuzni, és ugy a csizma.
akkor nem ázna be olyan könnyen , de öreg vagyok és elfelejtem.
miért nem lax itt ? lenne kivel menni....bár pár őrült azért van erre is akit ilyenkor is rá lehet venni ilyen jó kalandokra...bár nem nyomják a csengőt , hogy menjünk...
laci/ismered/ barátunknak is sajna el kellett adnia a motorját ...és most vitték el neki a múlt hétvégén...pedig ő jönne...
de ma aranyvasárnap van és azért gondoltam , hogy nyitva vannak a boltok....
hogy csavarboltra ez mennyire vonatkozik nemtudom de megnézem mert kevés csavarom van és motorozni kell mert megőrülök már ...és nálunk egész jó az idő....csak -5 van
múltkor egy dolgot kúrtam el , hogy a normál endurókeszkenőmet vettem fel és a kuplungos kezem egyik ujja ami rajta a kuplungon majd lefagyott ..amúgy az égadta világon semmi hideget nem éreztem ...
jó ötlet dani kézvédőzsákja még ...olyat is kéne csinálni egyet ha hosszú lenne a tél..
bár a légellenállásáról mit tucc?
na valami ilyesmi spoilert rápatentolok a kézvédőmre
nincs melójuk ..ill. alig...és vállalkozását is sztenderre rakta...nagyon összejött most neki a cigiből..
de tavaszra motor vissza...ill. valami lesz..csak most ezt beáldozta
miaz hogy "el kellett adni"?
amivel gondom szokott inkább lenni tapasztalatbol mondom, a lábujjaim fagynak le a 2-3 orás motorozás végére,
merthogy néha az ember beszop a ho alatt giga pocsolyákat a nyomvályuba, vagy akárhol ami nem látszik, és folton elfelejtek a zoknis lábamra egy erős nejlon zacskot ráhuzni, és ugy a csizma.
akkor nem ázna be olyan könnyen , de öreg vagyok és elfelejtem.
laci/ismered/ barátunknak is sajna el kellett adnia a motorját ...és most vitték el neki a múlt hétvégén...pedig ő jönne...
jó helyen van ott ahol van,csak ne havazza össze magát
pont hajabujás idő van..
szöges gumis hajabujás
hát ha azon múlik akkor nem gond....
de ma aranyvasárnap van és azért gondoltam , hogy nyitva vannak a boltok....
hogy csavarboltra ez mennyire vonatkozik nemtudom de megnézem mert kevés csavarom van és motorozni kell mert megőrülök már ...és nálunk egész jó az idő....csak -5 van
múltkor egy dolgot kúrtam el , hogy a normál endurókeszkenőmet vettem fel és a kuplungos kezem egyik ujja ami rajta a kuplungon majd lefagyott ..amúgy az égadta világon semmi hideget nem éreztem ...
jó ötlet dani kézvédőzsákja még ...olyat is kéne csinálni egyet ha hosszú lenne a tél..