Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha kimegyek motorozni milyen szinű ruhába menjek ...?
szevasztok.
morgenny
jo reggelt kiáltok
esetleg ez...
nekem eddig a legjobb sipályás csuszkálás ami bejött az a snowblade..

van egy ilyenem profi rendes kötéssel, szeretem, lehet vele hűlyéskedni, pörögni, hátra felé csuszni.
ezek az új homobil terveim..
Mondta a cimbora,hogy többe is voltak ilyen bicajjal.

Ma biztos nem megyek,mert dolog van délután.
remélem rajt lesz a new matricádon hogy monster, meg a három zöld giliszta nyom , kűlönben nem rakom fel..
Továbbképzést?Még nekem is mennem kell,nemhogy tartsak Nem futok a gyárak után,beavatkozó leszek a belükben,remélem a tervezésben nem sokat tévedtem,me akkó megtanulom leszopni magam
Majd tavasszal,de azt eszünk amit fogunk Csiga,giliszta,jobb esetben kóbor kutya
Most romcsiban autóra csinájják a matrinyát,nem tom milyen lesz.A telókra is újra tervezik,de azt meg majd kínában gyártják le 3M jó vastag lesz.Lehet kéne csináltatni motrikra való szetteket is.
közben a bogrács mellett mindenkinek megcsinálnád a teloját, és tartanál egy szakmai továbbképzést, műhelytitkok kiteregetése cimmel...
miko rendezünk forum talit.?

kaját te hozod, mi megesszük..
Mikó csinálunk gyárat?
na szeva telo bütykölő kisiparos.
oké csörögj.
Jó reggeltet
idén már nem hiszem... végülis nekem se sürgős annyira.. számod megvan majd csörgök ha mennénk
csak jöttök erre valamikor...nekem ráér,
szia ronis! sajnos nem mentünk veszprémbe a rossz idő miatt! ha postán el tudnád küldeni a belsőt az jó lenne!
nem , hozzám nem jött senki ilyen kérdéssel .

csak néztek mint a borju hogy ez meg kijafranc ezzel az izével.

megyűnk ma délután is, csak mert utána elolvad a hav, deha lesz az ünnepek között még hav akkor is tervben van.
eGGelt
Reggeltet! Tegnap is volt Eplénybe egy biciklis. Nagyon komolyan haladt vele a srác!
Mi tegnap szét csúszkáltuk magunkat! Nem mentek valamikor a héten?

A haverom mondta hogy szombaton is volt egy gyerek,valahol fetrengett a pálya közepén,ez meg oda ment aztán megkérdezte tőle,hogy :Mivan ledobta a láncot? Nem te voltál?
http://www.sportmotor.hu/motor...

Itt vannak a képek a buliról! Szeretettel láttunk volna téged is!