Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali,ez hol van?Szingapúr?
szia fiúkák
kikuráljalak..?
Takonypóc Utoljára vagy 8 évesen lehettem taknyos,mondjuk akkor úgy is hívtak
szia lányok
Tsókolom mindkét nőneműnek,hogy nyalom a hangotokat
ősztől szinte folyamatosan
de azért ma szánkóztunk egyet,kutyástul
szegénykém , jobbulást tényleg mostanában sokat vagy beteg
jaaj de beteg vagyok
soha nem keveredek ki a dáthából
kukucs
estét.
de jó vóóna itt
ne keresgéjjé már,megbeszéltük hogy elcseréljük az enyémet a tieddel...úgyis annyit segítettél már rajtam
Most csináltatok pár teló fajtához,új fajta csika féle dugattyúkat .Tesztek memmondják milyen lett,ha bejön,a többit ellehet dugni a picsába
Ííígaze nem mindíg a gyári,gyári,gyári
na ilyen ...és van kékbe is barmoknak xenonpótló
amúgy van ez a 35/35 wattos cseresznyeizzó ami bajonettzáras foglalatnak örvend...szóval ezt is lehet ilyen bajonettel kapni halogénesbe az is 35/35 w
különben én már kitaláltam a gyógyszert ...ha esetleg kitörik vagy betörik

bár enyém hála Istennek működik és szép is még a foncsora meg minden pedig 4 év van benne ...kapott olyanokat én is dsokszor félve néztem rá mikor leporolkoztam de megmaradt eddig szerencsére...

de ha ...akkor rendes fém foncsorból kivágom az alakot és eléragasztok egy vastag síküveget és halogén és fasza világít is meg 500 forintból van ..
Érdekes viszont hogy a kisfos lámpája (pedig valami nagyon mókás kis izzó van benne) egészen jól világít...persze arra is van már LED-es cuccom
ja
A kockalámpával meg az a gond, hogy ha üveglencséset veszel, akkor betörik, a műanyagosba meg ha a gyári 35W-os (muhahaha) izzónál erősebbet raksz, akkor megolvad