Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bár a hátsó az fasza nekem meg az új 530 as ledes cuccvan hátul..az patika olyat világít beszarsz...

de elől ezek a designes újabb lámpák amik a 2005 ös modelltől és még újabbakon vannak azok nagy lófaszt érnek elől...cseresznyeizzós állandóan kiégő picsafüst ....állandóan égetni kell és akkor nem ég ki hetente...
még a 2004 -es halogénizzós régi téglalap alakú lámpa az igenvolt...
Van eladó LED-es világításom is
hát azt a gyári lámpákkal nem fogsz ...jó ki lehet vele gurulni az erdőből , hogy ne üssenek el.... de tényleg csak erre való...
Nem csak látni vele sötétben rendesen
miért olvasni akarsz ?
jááááj de szép
Egy ilyet kevesebb, mint 50 euroból ki lehetne hozni szerintem. Ja és szevasztok, ki kéne már próbálni az RM-et
Vagy dobok rá egy ilyet
Látode,nem vagyok én olyan hülye Egyszerűség azt kísz,szép is lehet,megtervezed
Hát az lesz valószínüleg
Ja azt elvesz egy csomót is az amúgyse erős fényből amit teljesít az a lámpa
Pár darab vastagabb drót,pár alátét,heggejtel egy mintát,rácsot vagy akármit,lefested feketére,vagy akármire,azt felcsavarozod,hú,de nagy valami,azt még szép is lehet
Jó reggelt
ja és 50 euró
Hát nem egy szépség ja Fejidomot nem szeretném szétfurkálni de van fasza fémhálóm azzal meg tudnám oldani
ja van nálunk is a boltba ...én pókemberes köcsögségnek hívom...alamíniumból van pókhálót idéző mintája miatt keresztelődött ilyenre... szerintem csunya...
Jaja pillepalackal próbáltam már csak azok a rohadék ágak pikk pakk letépik.Láttam a KTM oldalon valami tapadókorongos hálós cuccot De gondolom horror az ár.Na majd valamit kifundálok
Van olyan amitől nem vég de eddig bevált:
mit iszik mama?
de ott is a simaoldalú keményebb 2 literes pillepalack a megoldás ....kikell vágni az oldalából..és kifordítod és kis bár hosszú füleket hagysz amit bedugsz a lámpa és az idom közé..és akkor ilyen domború védőt kapsz....ami mivel a visszafelé domborításából adódóan feszül és ezért kapaszkodik az idomba...a lámpától hagyd elállni ne simuljon rá mert akkor nem véd a kövektől....
Anyagköltsége minimális, inkább majd nagymuternak küldjél valamit a varrásért cserébe...
mennyi egy ilyen v1.0-ás ?

na voltam csavarboltba de nincsenek nyitva...nem kell nekik a pénz...
szia,én 1x azt láttam hogy kemény plexit ragasztottak elé,drz-nél olyat is láttam hogy a vékony plexi meghajlítva befeszítették a lámpa elé mondjuk annak süllyesztett a lámpa ott így megoldható.