bár a hátsó az fasza nekem meg az új 530 as ledes cuccvan hátul..az patika olyat világít beszarsz...
de elől ezek a designes újabb lámpák amik a 2005 ös modelltől és még újabbakon vannak azok nagy lófaszt érnek elől...cseresznyeizzós állandóan kiégő picsafüst ....állandóan égetni kell és akkor nem ég ki hetente...
még a 2004 -es halogénizzós régi téglalap alakú lámpa az igenvolt...
Pár darab vastagabb drót,pár alátét,heggejtel egy mintát,rácsot vagy akármit,lefested feketére,vagy akármire,azt felcsavarozod,hú,de nagy valami,azt még szép is lehet
ja van nálunk is a boltba ...én pókemberes köcsögségnek hívom...alamíniumból van pókhálót idéző mintája miatt keresztelődött ilyenre... szerintem csunya...
Jaja pillepalackal próbáltam már csak azok a rohadék ágak pikk pakk letépik.Láttam a KTM oldalon valami tapadókorongos hálós cuccot De gondolom horror az ár.Na majd valamit kifundálok
de ott is a simaoldalú keményebb 2 literes pillepalack a megoldás ....kikell vágni az oldalából..és kifordítod és kis bár hosszú füleket hagysz amit bedugsz a lámpa és az idom közé..és akkor ilyen domború védőt kapsz....ami mivel a visszafelé domborításából adódóan feszül és ezért kapaszkodik az idomba...a lámpától hagyd elállni ne simuljon rá mert akkor nem véd a kövektől....
szia,én 1x azt láttam hogy kemény plexit ragasztottak elé,drz-nél olyat is láttam hogy a vékony plexi meghajlítva befeszítették a lámpa elé mondjuk annak süllyesztett a lámpa ott így megoldható.
de elől ezek a designes újabb lámpák amik a 2005 ös modelltől és még újabbakon vannak azok nagy lófaszt érnek elől...cseresznyeizzós állandóan kiégő picsafüst ....állandóan égetni kell és akkor nem ég ki hetente...
még a 2004 -es halogénizzós régi téglalap alakú lámpa az igenvolt...