Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva.
ma is mentünk volna de nem szabad a szezon bérlet ami kézröl kézre jár..

anélkűl meg kurva drága.
jó reggelt
Bazz,én meg most akartam írni,hogy minnyá indulok! Akkor ma nem jössz?
na szeva.

azért nem megyek oda többet mert egy hűlye fasz gyökerek, sajnos volt rossz tapasztalat.
nikk , a jo buláj az most a jo bulit jelenti, vagy van egy fincsi 30-as sogornőd akit a barátnőivel egyűtt oda löksz a karmainkba...

csak azért mert mindkettő jol hangzik.

ugyis megtudtam a multkor hogy csak azért nyomom az endurot hogy csajokat tudjak felszedni...
na miért?
na ez az Universal amibe a büdös életbe nem viszek többet 1 forintot se, sok ismerősőmmel egyetemben
hátra acél JT , Lánc DID ATV X-ring.
mi ott voltunk tegnap este fél 8-ig csuszkálni..jovot.
Andris nem mondod, hogy van egy gasgas-od..? mikor vetted, hol, nem hiszem el...
najo morgent.
Van aki olyan öreg itt,hogy lehet meg sem érik már azt!
most ébredtem ...ti meg döglötök?
mi lesz ? old boys futam ?
Kösz Dani a tippet, ha hazamegyek majd megkeresem őket
Szia!
Nem, csak január 17.-én jövünk 2 hétre...
Köszönjük a meghívást ,ha lehet élünk vele
Persze, majd úgyis tartok visszaszámlálást.... vagy hát vágom a centit, ha úgy érthetőbb oszt megláttyuk. Semmi se kötelező...
Na,az baba Csak ammég odébb van nagyon,meg kell azt még élni,azt akkortájt beszígetünk róla.Kitujja addig mi lesz még
Azt nemtom... figyelj, vén csont. Május vége felé úgy néz ki, lesz itt egy enduró verseny. Nekem is el kell indulnom 42 éves fejemmel, mert már többen megfenyegettek életveszélyesen Ha gondolod - gondoljátok, talán még egy jó buláj is lehet
Szasz,pfú,na télleg elment az eszük,vagy megfáztak
Nem hiszem. Talán csak xfost néz
Alvad a nép?
Danika ez szép volt tőled köszönöm!
Írtam is nekik...kiváncsi vagyok én erre mert nekem is kell pont lánc és egy próbát megér!