Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megpróbáljam a karácsonyfa helyett őrá aggatni az égőket? Nekem mind1,de mit szólnak a gyerekek?
Biztos már karácsonyi szüneten van a modi,és kibaszottul ráér!

Néha a sok gyökér fasz meg írkál mindent össze-vissza,aztán ha szólsz a moderátornak akkor is baszik rá nagyívbe!
Az asszonyt világítsd ki
Na az lehet ,de nem írtam szépeket
Az se fasza ha ki van világítva!
Asztalra csapok,megmondom neki,aztán a következő emlékem az,hogy ápolnak a balesetin!
Szasz. Fogalmam nincs Egy időben divatoltak vele,most megint kezdik
na szeva, mert lehet a nagy közös észoszto falon pináztál már megint...
Reggeltet!

Miért tiltottak ki?
ha ki van világitva akkor már oké.?

figyelj kioktatlak!

haza mész asztalra csapsz és azt mondod az asszonynak: - most pedig térdepelj....

és igy folytatod, természetesen drágám elötte elmosogatok kivasalom a ruhákat ki porszivozok, és ha kérsz egy sört azt ágyba viszem neked.
Este faszán kitiltottak,hogy vegye be a modera
Jó reggeltet mindenkibe
Azért,mert nem akarom az ünnepeket fél szemmel pislogva,kék karikával a szemem körül tölteni! Fosok,nehogy neki szaladjak egy kivilágítatlan sodrófának!
pedig jo volt tegnap eplényi csuszka , kis kedvcsinálo.
mé nem mondtad neki.: azorrodat mega torkodat is tiszticcsa..
Na majd tavasszal ha ez kuka lesz,kipróbálom!

Mi holnap készülünk csúszkálni,bár még nem tudom mi lesz belőle,mert dögrováson vagyok. Egyfolytában fújom az orromat,meg köhögök mint az állat! Tegnap kérdeztem az asszonytól sejtelmesen,hogy tudja-e hogy mi lenne erre jó? Szerintem tudta,mire gondolok,mert minnyá mondta hogy felejtsem is el!
Mondjuk addig tényleg nem aszott,amíg van benne tej.De aztán utána olyan löttyedt,mint a nejlon zacskó!
persze hogy nem fognak, miért tennék, hihetetlen jol profitálnak belőle...

a hobbistavadász politikai , kapitalista réteg érdekeit igen jol bevédik, elvégre ök hozták létre, a kismadarakra, és özikékre hivatkozva, és persze adtak nekik törvényi hatalmat is hozzá...

gyárakat épiteni, környezetkárosito ujabb űzemeket létrehozni, kivágni az összes fát, kilőni minden állatot az erdőben, no problémo.

de az hogy te végig mész enduro motorral azon a több évtizedes erdei bakhátas uton amit ök jártak tapostak ki , az persze környezetkárosito...

még viccnek is gyenge....
Hát igen ezek az emberek tényleg az egyik legalávalóbb álszent gyökerek De hát tudjuk mi ezt mind.Soha nem fognak ezek megváltozni
állszent faszok...
a zöldek a legnagyobb ÁLSZENT aszok a világon....

nézzük meg valojában mit is csinál egy zöld szervezet..?

1. minden terűletre önhatalmulag, elvileg a törvényi kiskapu amit a jogalkoto hobbista vadászok hoztak megenged, ráteszi a kezét.

2. onnantol fogva még ha egy varrodát akarsz csak csinálni az azon a területen lévő magánterületeden akkor perkálnod kel nekik lovét az engedélyért.

3. csinálnak egy csili-vili veblapot, és amibe lehet bele szolnak, pofáznak osztják , hogy egy kis ellen lovéért lecsendesűljenek.

4. szépen nagyivben elkerűlik az olyan DURVÁN környezetkárosito helyeket ,űzemeket, 50 éves elavult Nitrogénműveket ahol hamar a fejűkre koppintanak.

5. természetesen vakok és gyengénlátok lesznek és ugyan olyan nagy ivben elkerülik az olyan tevékenységeket amik szintén durván környezetkárositok, lásd lövészetek, amit idegen országbol érkezett katonák ezrei folytatnak az országban itt a bakonyban szinte egész évben szétlőve mindent amit csak lehet.
de emlithetném a mindenféle zöld felháborodás nélkűli erdő, fa, és állat állomány rablást, kárositást, kizsákmányolást.

na ezt nevezem én IGAZI álszent dolognak...
Jóreggelt
kreatív nevü aktivista nagyon látja a helyzetet
amugy van a CZ-nek annál még szorosabb lánca, a CZ 520 X-ring Sárkinyomos,

na azzal már csak ugy lehet bespérzni a láncot ha berakad 1-be és nyél gáz... talán akkor elforog a lánc-nak nevezett vasdarab...
most DID ATV 520 X-ring van fenn, ez tetszik, könnyen pörög a kerék is cserébe jo drága is, de ahogy zééé is mondta nem ezen kell sporolni...
pédául a CZ x-ring, nem nyulik egy grammot sem, igaz hogy cserébe olyan szoros a lánc hogy egy komplett gimnáziumi kézilabda lánycsapat kell hozzá hogy megpörgesse a kereket...

de nem nyulik
olvassátok el az EC-ben a délmagyaros cikkhez a műzöld hozzászolot.