Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha van benne tej azért nem lehet annyira aszott, meg öreg.

igen jo kis nap volt a tegnapi csuszkálás eplényben
Nekem eddig még minden lánc elnyúlt a faszba. Eddig D.I.D.-et használtam,most meg regina van fent,de szerintem ez pont ugyanúgy nyúlik.
Megoldható! Lehet hogy egy kicsit öregebb mint ez,egy kicsit ráncosabb is,jobban is lóg,na meg egy hangyányit aszottabb,de ha gondolod elküldöm. Majd az útiköltséget megelőlegezem neki addig,míg meg nem jön a nyugdíja!
Andris, rövid vélemény az iris láncrol..

de mindegy neked jo lesz ugyse motorozol,
ha igy prezentálod a tejet akkor jöhet..
reggelt.
Jó reggelt itt a tej,ébredjetek fel!
És a láncvezetők, a hely a blokk és a váz meg a blokk és a kislánckerék takarója között?
az újnak szélesebb a hátsó villája szerintem
igaz, itt gasgas-szal foglalkoztok a legkevesebbet, de azért beírom!
készítek tuning-veztengelyeket 400-és 450-es modellekbe! A maximális szelepnyitás ki van használva,ennél többet ez a fej nem bírt, két fajta van, ami max nyomatékra van hangolva, és ami max teljesítményre..
gondoltam az endúrósokra, és az sm-esekre is.
technikai adatokról itt, vagy mélben szívesen válszolok.
köszike
holnap pesten vagyok drága
És el fog férni neki az 525-ös lánc? Én anno nézegettem a 625-re, de nem mertem még a gyűrű nélküli 525-öst se megvenni, mert fostam hogy nem lesz neki elég hely...
akkor jó
Szerintem meg inkább kurva vastag pénztárca...
iris lánc jó, nem?
hát jó
megvagyok drága
kiválo pozicio
te ne ..neked 520 as kell
Az fasza, akkor 525-öst veszek..
Rámentem egy linkre, ahol 11.000-ért hirdetnek DID láncot, félárban...kértem árajánlatot, mindjárt a 20.000-est mondták hogy van..

Én nem spórolok, leszarom hogy 29 vagz 37.000 ......nem érdekel, megveszem. Mert még mindig jóval olcsóbb, mintha itt veszem...

Veszek Mikiéktől gyári lánckereket, Iris (gyári) láncal...akkor nincs para + színt is választhatok

És az is csak 30.000 körül lesz...
szerzel nekem jót? egyefene,nem baj ha nem narancs csak legyen jóóó. szeretném ha most a kettőből egyik gép,űűűberbrutál fasza lenne. mondjuk a 640esen még jó a lánc...de úgyis majd mikor átpakoljuk,megbeszélünk mindennt,ugyeeee
már 21:29
a fenébe , és minket kihagynak