Ernő szar motort nem nagyon szokott megvenni/eladni! az én volt sx-em is tőle való! szerintem érdemes felhívni,mert át is nézik a motorokat mielőtt eladják!
Én néha megállok de csak felbasszák az agyam és a vége mindig az hogy betemetem őket sárral Multkor idős faszi integet ordibál az erdőben hogy álljak meg.Megálltam de már idegbeteg voltam mi a faszt akar ez is.Csak érdeklődött merre tud kijutni az egyik faluhoz.Na mondom jolvan papa már azt hittem maga is ezzel a mit keresünk itt dumával jön.Mondja az öreg őt nem zavarja ha a vadakat nem zavarjuk.Látott ő régen katonákat az erdőben mivel itt volt a laktanya mindent kiírtottak.....Vannak még normális emberek
Ja az még vicc az egészben hogy a 250EXC-men volt ilyen pici csináltatott endurós rendszám.Azzal mászkáltam én naív.Megfogott a rendőr és fel akart jelenteni hogy ez hamisítás meg bűncselekmény blabla inkább ne rakjak fel semmit de ezt meg ne lássa Mondom oké azóta semmit se rakok fel csak ha néha Supermotozok.
Na ja a rendszám semmit nem ér ha endurózol esetleg annyit hogy otthagyod a felét mikor húzod le a fákon át Persze jó a rendszám hogy tudd nem e lopott stb..de endurózni csak hátrány.
Hát igen itt mind1 ikünké renszámos csak 1 ikünk se tudja hova vannak elrakva!Nem kell az 1 ilyen motorra legalábbis ha rendeltetési helyén van használva és nem országuton
ha éjszaka itt is leesik a hav befonom a 2 milis hajamat.
ugyhogy nem mindenki Tibi bácsi.
Ráadásul a legtöbbel nem is lehet beszélni normálisan,mert csak üvöltözve hajtogatja a semmit.
ezt még sose mondták nekem hogy roma lennék,
voltál nálunk és látták valami hegedűt a falon.,vagy mi?
hacsak nincs kedved vitatkozni valami hőbölgö marhával a semmiröl,
vissza gumiztam a motort, szögesröl, elöl kissebb szögesre hátul simára..
Ha van rendszám,ha nincs,nem kell megállni senkinek!
Mikori évjárat, és mennyiért adná? Most körülbelül 500-520ezret tudok rááldozni.
BUGIC!
Lehet tényleg érdemes lenne megnézni, annyira nincs is messze