Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon faék emberek vannak ,
ott megálnak keresztbe , ledobálja a hüje botjait, át is mentem tegnap egy pár boton, nem is mert szolni érte az ember, de lagalább lettek kanyar botjai..

nem ám kicsusznak oldalra vagy valami, hogyan má, megálnak középen, igazi tajgetosz pozitivok...
jo reggelt szeretem a telokat néni..
Azzal a feljáróval nekem is tele volt a tököm! Valakinek el is ütöttem a sí botját. Voltak ott valamelyik nap rendészek is,csak azt nem tudom mi a tarka csöcsnek,mikor nem terelik le a jónépet!
Jó reggeltet extrém bácsi
és a legfontosabb emberek!

telibe fagyott a balcsi, tegnap már voltunk rajta de még ropog csunyán, de cirka 2 nap és megnyit a világ legnagyobb, és legjobb minőségű jégpályája...

a következő versenyszámok lesznek:
- korcsolyázás amerre csak ellátsz, naplementébe, rianásba stb.

- jégrobogozás Balmádi-Siofok Challange Trophy tulélő verseny oda-vissza, az nyer aki nem uszik egyszer sem, és robogoval ér a célba. persze közben szánkohuzás, korcsályások huzása, jo csajok huzása stb.

-kite-ozás a jégen korcsolyával, bukosisakban páncélban, csak nagyon hűjéknek.
én nem... bruhahahaaa..
jo volt az , olyan három után elkezdenek oszlani a népek mint a döghus...
mi fél négyre mentünk este nyolcig csusztunk,

de basszus mekkora egy birkák a népek az összes ott megáll keresztbe a legaljába, és neki áll a buzi lécét basztatni meg bénázni, beszélgetni, pont ott ahová a fentröl jövők berobbannak ezerrel
jo morgent.

hu mennyit csusztunk tegnap eplényben , dejo volt, meg jolessz ma is.
Pfú ,,,,,, szintén zenész
hát ma pár dolgot el kellett intéznem...aztán kicsit dolgoztunk ...és most meg elájulok a fáradtságtól...álmos vagyok..
Magába is Uram!Hun csavargott?
estét
titok
Király hely
bárclub?halottam má eféle hejekröl de mivel én csak franciát járom járom nyilván finomitom a francia tudásom roszra gondolni nyali-fali
Így írom-e La dzsungérába van-e még sok kúva?Vagy nem jártál arra még?
akkor a tanuló pályán csuszkájjál
hoppá ráadásul spanyolba bocsi
Nem én nem száguldozok! Én motorkerékpárral és hódeszkával is,megfontoltan,lassan,óvatosan,körültekintően,óvva a technikát és testi épséget,vigyázva közlekedek!
Ott csak nincs trafipax! Bár ezek amilyen köcsögök,képesek oda is elbújni!
akkor majd megnézlek itt a ház előtt
ezek szerint te ojan gyorsan jössz le hogy idáig elcsuszol
szewasztok
Hát aki megüli az 5 kilós hintalovat, az előtt le a kalappal
Azért csak óvatosan a kamera előtti száguldozással
Tegnap voltunk a szigetvári gyógyfürdőben. A fiaimmal egész idő alatt a kinti medencében kellett tartózkodni... olyan -5 fok körüli időben