nem neztem, mivel itt egy 2005-os evjaratu CRF 250-et nem kapsz meg 2000 euro alatt...en 840 euroert vettem ezt, post koltseggel egyutt is 1000 alatt vagok...meg akkor is megerne ha nem lenne benne blokk
Itt nyugaton (ez most nagyon sznobnak tunt) nem trukkoznek mint otthon, mert hamar megutik a bokajukat...
Rizikó azért van benne, a szállítási költség, mert ha ratyi cuccot küld, gondolom nem veszed meg, s akkor a 40eFt ugrott, ő meg ha egyszeri eladó, akkor tojik a -ra.
De azok alapján amit írtál, korrektnek tűnik, gondolom nagy felbontású képeket már nézegettél a vasról, esetleg vidit is, hogy beindul-e egyáltalán.
Theonak sajna igaza van...nem lesz GTK...
Nem hinnem hogy dobalna a biztosito a szazezreket, most ,amikor mindent hatszor atneznek, embereket rugnak ki, stb.
En karosszeria lakatos vagyok, ezt a serulest kab 2 ora alatt megcsinalom neked (ajtoval egyutt)
Gyurika. Nem az a gazdasári totálkár, ha egy autónak egybe van a küszöb a sárvédővel, hanem ha drágább lenne megjavítani (a baleset előtti állapotra) mint amennyit ér az autó.
50 000Ft-ot ér az autó?
Ezt a sérülést ki tudják rángatni ragasztott vagy ponthegesztett tolósúllyal, majd lefényezik. NEM KELL elemet cserélni. Még azért sem tudod verni a tamtamot, hogy oda lett a gyári festésed mert körbe fogja mérni a csávó. Na.
Dévanyunak meg küldjél virágot, hogy fölfelé kerekítsen
Jó biznissznek tűnik! Ha HUN-ban lennél, az mondanám, ez már gyanúsan jó, de gondolom külföldön nem az átverésre játszanak, ott több a zsé. Ha nem tetszik a 100euro előleget visszakapod, s csak a szállítási költséged ugrott?
Majd ha meglesz a vas, írj róla!
Szóval ha nem stimmel a gép csak a 100eurót buknád meg a szállítási költséget?De ennyi pénzért még ha a bele kivan még ígyis megéri Grat hozzá így előre is
Na , ugy nez ki hogy jo uzletet csinaltam, de meg nem kiabalom el...
Szoval:
Kineztem ugye ezt a Honda CRF-et..
1,srac beegisztralt mindkettonket az Ebay jarmuvasarlasi programba (ingyenes0
2, Ebay kuldott egy levelet hogy 100 euro aloleget az Ebayen keresztul fizessek be
3, 3 munkanapon belul kiszallitja az RAC (szallitoceg) a motort kb 180 euroert
4, Ha nem tetszik a motor , visszakuldhetem
5, Ha valami nem ok, nem kapom meg vagy serult vagy nem olyan, mint le volt irva, akkor is visszakuldhetem, nincs plussz fizetni valo..
Szoval a motor ara 240.000 volt es hazhoz hozzak 40.000-ert Angliabol..
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
még a héten akciós is
Itt nyugaton (ez most nagyon sznobnak tunt) nem trukkoznek mint otthon, mert hamar megutik a bokajukat...
De azok alapján amit írtál, korrektnek tűnik, gondolom nagy felbontású képeket már nézegettél a vasról, esetleg vidit is, hogy beindul-e egyáltalán.
Nem hinnem hogy dobalna a biztosito a szazezreket, most ,amikor mindent hatszor atneznek, embereket rugnak ki, stb.
En karosszeria lakatos vagyok, ezt a serulest kab 2 ora alatt megcsinalom neked (ajtoval egyutt)
Szerintem is korrekt, az ember nem fodik hogy bukta a penzet
Szerintem is nagyon korrekt az egesz!
Nincs riziko, es az elado sem sozhatad rad szart, mert visszakuldod + kap egy negativot az Ebayen, ami sokkal szigorubb, mint a Vatera...
50 000Ft-ot ér az autó?
Ezt a sérülést ki tudják rángatni ragasztott vagy ponthegesztett tolósúllyal, majd lefényezik. NEM KELL elemet cserélni. Még azért sem tudod verni a tamtamot, hogy oda lett a gyári festésed mert körbe fogja mérni a csávó. Na.
Dévanyunak meg küldjél virágot, hogy fölfelé kerekítsen
Majd ha meglesz a vas, írj róla!
Szoval:
Kineztem ugye ezt a Honda CRF-et..
1,srac beegisztralt mindkettonket az Ebay jarmuvasarlasi programba (ingyenes0
2, Ebay kuldott egy levelet hogy 100 euro aloleget az Ebayen keresztul fizessek be
3, 3 munkanapon belul kiszallitja az RAC (szallitoceg) a motort kb 180 euroert
4, Ha nem tetszik a motor , visszakuldhetem
5, Ha valami nem ok, nem kapom meg vagy serult vagy nem olyan, mint le volt irva, akkor is visszakuldhetem, nincs plussz fizetni valo..
Szoval a motor ara 240.000 volt es hazhoz hozzak 40.000-ert Angliabol..
Jol hangzik, nem?
(megvan már a 2 gyerek)
A többit felejtsd el