Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ezzel a sérüléssel te tolod be a biztosítóba, akkor max fognak neked fizetni megegyezésre kb 60.000ft-ot. Simán javításra veszik fel,főleg ha nem is fiatal az autód... .
nekem nem hianyzik a jeg, annyi szent....
jaja,megoldottuk.el is ismerte remélem jól jövök ki belőle...egybe van a hátsó sárvédő az egész hátuljával..szóval elvileg nem lehet javítani...ajtó is elment. magyarul nem lehet javítani,egybe van a hátuljával,1/4 autó..gazdasági tk... fél misi,30-400at fizetnek(ugye 70%),100ból kész és marad 2-3 k :)

Remélem rendszám megvan, papírok kitöltve és nem cserben hagyásos. Legalább normálisan viselkedett, ha már elcseszte?
Szerintetek a régebbi enduro/krossz motor tulajok hány százaléka van tisztában azzal, hogy konkrétan melyik típus és évjárat van neki?
RMX tulajokból eddigi tapasztalataim alapján nem sokan, az enyém is sántít még mindig, most is tudott meglepetést okozni alkatrész rendelésnél de ez az én hülyeségem is volt, mert nem néztem meg elég alaposan típusszám egyezéssel a robbantott rajzot előre.
Az eddigi legdurvább tapasztalat az a tegnapi, már jojózott a szemem , mire kibogarásztam mit is árul a csákó. Egy RMX250 89-es blokkot hirdetett meg, de végül kiderült, hogy az egy LT250-es 86-os ATV blokkja.
hágeci a barom az auchan parkolóban a saabjával,nem telibevert?
Jó volt ez, szerettem nagyon gyerekként, míg a többi vassal el nem vitték Emlékszem amikor gyerekként állok az úton, jön ki a vasas kocsi és ott van az oldalába beállítva a kis moszkvicsom
Ti mind csilliárdosok voltatok akkor. Én a fél karomat odaadtam volna érte mégsem tudták megvenni
Hmm. Azon gondolkodtam el, vajon látta mit műveltek MO-n, vagy az ember ilyen hülye, hogy ha ilyen helyzetbe jut, akkor ez jutna eszébe mindenkinek? Az a baj, hogy nem motoroznak, s nem tudják, hogy ilyen szarokat nem lehet észrevenni időben a motorról, ha valaki zúz, ez életveszélyes!
Egyébként megértem, hogy le akarta őket állítani(ha tényleg olyanok voltak a srácok, amit a hír leír), de a módszerrel nem értek egyet akkor sem! S pont egy zsarunak jut ilyen eszébe, amikor tuti van egy csomó más törvényes lehetősége is?Vagy nincs?
Ami még érdekes, hogy az angulul megírt cikkek egyikében sem találtam állítólagos szemtanú mesét , persze nem olvastam végig mindet. Szóval ez vajon honnan pattant ki és miért? Lehet a cikk íróját kéne megkérdezni...
ilyen még nekem is volt kék színbende jó is volt
Szép napot mindenkinek!
A jónapota mindenkibe
http://totalbike.hu/hirek/2011/01/07/ausztraliaban_is_kotellel_buntetik
_a_motorost/
Gyerekként semmit sem becsültük
aztán galádul összetörted ... bűdös kölök.
Én is örültem mikor a fa alatt figyelt Kék volt az enyém.
és egy kisgyerek hogy tud örűlni egy ilyennek...
Jóreggelt
Ilyen moszkvicsom nekem is volt csak összetörtem az elejét Talán még megvan fent a padláson
Nyakat!

Szerintetek van ukránba még sok ilyen pedálos Moszkvics?
Gondolom gombokért ideadnák...itthon aranyár és szarok. Még szakítani is lehetne.
nem használ neki, sőt végleg össze is roppanthatja a jég...

ez egy mostoha sorsu nagyhirű hajo, senki nem érti miért nem veszik ki és hagyják a parton, télen nyáron bent van, konkrétan leszarják..
Ez biztos tökre használ a hajóknak hogy így belefagynak a jégbe...
Andris hol nincs jég.? itt van a világ legnagyobb 15 centi vastag jégpályája...
morGGen
nem jön ki a csavar az annyát flexelni kéne de öntvény...ha belevágok vége. a csavar megsüllyesztett
Jo regelt