Apósom két éve kb karácsony körül kérdezte,hogy lehetne,hogy ne netezzenek a (nevelt gyerekei)me emeletrű se gyünnek le,csak iskolába.Bammeg,lemondod a netet.Aszongya az nem jó ne vegyék éeszre,csak mintha szar lenne a net,vagy elpusztult a gép.Mondom vírust kell rányomni,áá aszongya nem lehet belemenni jelszavasak.Bammeg akkó vedd a videókártyát(me ezeknek profi van játékokhoz).Na kiszedte.Másnap szól bammeg ezek nyomják,pedig kiszedtem a videókártyát.Átnyomták alaplapira ,de nem szótak,hogy ki szedte ki,semmi,csak elsunnyogtak.Mondom ezekkel netudsz micsináni,úgyis kitanának mindent,aszongy nem-eee,Lett akkora feje mint egy hőlégballon,fogott egy ollót azt a telefonzsinórtól kezdve,mindent elkezdett szétvágni Röhögtem mint állat,ez meg megivott egy lityi pálinkát azt lefeküdt.A két gyerek másnap meg drótozott De végül kicseréltettek mindent ,me annyuk ugatott
Nekünk a gyerekné megy a tv asszony a hátam mögött nyomja a nyomorult kalózjátékát,má idegeimre megy,elcserélem isten bizony valami fijatalabbra,aki a gép mögül is hajlandó felkelni
bár arra vigyázok meg ne verjen
itt megy nem messze a tyelevizor és csajom nézi ..aztán tudok kívülről mindent ...de most red bull románia dvd-t nézek ...