Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na megnéztem a barátokat felvételről
joccakát kivánok,egy jo hir egy darabig nem zavarok itt halelua szasztok jot ne haljak
most nézem hül +4fok megfagyok
Megy madridba? Jó hely,na arra, anná tovább nem jutottam még
Zsu hova ménkübe letteél? sztem csomagol figyi tehergép sok ám anyagilag
szagyisz szabaka juuuhfeeejj csak ha kérhetem
Húú,ez még alap, ne tudd meg mik mennek ott Semmi nem számít,semmi
Az az,majd mondom is neki Juhfej
Apósom két éve kb karácsony körül kérdezte,hogy lehetne,hogy ne netezzenek a (nevelt gyerekei)me emeletrű se gyünnek le,csak iskolába.Bammeg,lemondod a netet.Aszongya az nem jó ne vegyék éeszre,csak mintha szar lenne a net,vagy elpusztult a gép.Mondom vírust kell rányomni,áá aszongya nem lehet belemenni jelszavasak.Bammeg akkó vedd a videókártyát(me ezeknek profi van játékokhoz).Na kiszedte.Másnap szól bammeg ezek nyomják,pedig kiszedtem a videókártyát.Átnyomták alaplapira ,de nem szótak,hogy ki szedte ki,semmi,csak elsunnyogtak.Mondom ezekkel netudsz micsináni,úgyis kitanának mindent,aszongy nem-eee,Lett akkora feje mint egy hőlégballon,fogott egy ollót azt a telefonzsinórtól kezdve,mindent elkezdett szétvágni Röhögtem mint állat,ez meg megivott egy lityi pálinkát azt lefeküdt.A két gyerek másnap meg drótozott De végül kicseréltettek mindent ,me annyuk ugatott
neki is juhfej a nője
haverom mé nem álitassz a gátloin? vedd puhábra ha nem akkor rossz fele tekerted vagy raktad össze
Nem kell rinyáni,kinyitod ablakot-ajtót azt kiviszi a huzat Nekem bejött,olyankor 2-3 napig anyjáná dekkol Azt rájön,mi a pálya,egybű viszakozz
dehogynem ..ez is hisztizne..
bár arra vigyázok meg ne verjen
Neked ilyen gondod nincs? De arc,meg hang az van ha szólsz,hogy hééééééé,befejezed vagy lebaszom a villanyórát
Ja,aggódóknak mondanám,visszanőtt a leszakadt hártya a szememen 2-4 nap alatt helyrejön,de remélem soha többet nem gyün le
Nekünk a gyerekné megy a tv asszony a hátam mögött nyomja a nyomorult kalózjátékát,má idegeimre megy,elcserélem isten bizony valami fijatalabbra,aki a gép mögül is hajlandó felkelni
bocs mielött félre értené bárki 4kannárol beszélek
Igyekszem ,koncentrálódok nagyon ,csak 100 évre előre gondókozok
olyan én is még moszkvába pár éve mondjuk ott 2 került ennyibe

itt megy nem messze a tyelevizor és csajom nézi ..aztán tudok kívülről mindent ...de most red bull románia dvd-t nézek ...
Le van butítva mint a nép Meg kéne okosítani