Bálint, most kaptam az emailt, hogy úgy fog lemenni a tranzakció hogy 70 euró előleget el kell küldenem az ebay-en keresztül, akkor kihozzák ide a motort, 3 napom lesz arra hogy eldöntsem, kell-e és ha igen, csak akkor kell utalnom a maradék összeget.
Szerintem ez így nagyon korrekt, látszik hogy (sajnos) nem kicsiny hazánk....
Már csak azt szeretném tudni hogy hány csillióért hozzák át?
háháháá és tényleg! nem láttam a hirdetést,nekem ő írt,hogy van neki ez, az emailből másoltam ki amit írt,hogy 30irányár...
ha 50km-re lett volna se biztos,hogy elmentem volna,de örülök neki hogy nem a közelemben van ez a ....
azt hittem egyszerűbb lesz találni,valami gépet! most Kabán van egy jog 35ért sürgős,háát nem tudom elmenjek-e....bár ettől szebb amit ma te néztél..
Bálint meg olyan mint Fantomas...mindig valami furcsa kütyüket fabrikál otthon...vagy Ő lenne BENUKA?
Szerintem ez így nagyon korrekt, látszik hogy (sajnos) nem kicsiny hazánk....
Már csak azt szeretném tudni hogy hány csillióért hozzák át?
ha 50km-re lett volna se biztos,hogy elmentem volna,de örülök neki hogy nem a közelemben van ez a ....
azt hittem egyszerűbb lesz találni,valami gépet! most Kabán van egy jog 35ért sürgős,háát nem tudom elmenjek-e....bár ettől szebb amit ma te néztél..
majd nemsokára az jön ki a szebb
mar töltöm is
http://isohunt.com/
amúgy keress rá itt
Valaki egy normális torrent linket nem tudna küldeni ahonnan letölthetnem az erzberget full videot?
Most nyomtam le egy adag póverparcos pörköltet nyokilivaa savankávaa! Assszem minnyá el is dőlök,mint a rohadt nád!