Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amugy ezt az ember 40-ért árulja...
ezt voltam ma megnézni egy hulladék , mondtam az embernek legnagyobb joindulattal is 25 max.
"Helyileg Fejér megyében, Mezőszilason van. Motoritikusan erős. Irányár: 30.000 Ft."
mégse balaton
muti azt a balaton környékit, az nekem helyben van..
nekem is a leglelakottab jogokat küldik az emberek,hogy kicsi foglalkozást igényel stb... közbe meg olyan képet küld róla,hogy beszarás...de eddig csak piliscsabai meg valami balaton környéki csóka írt,az nekem eleve felejtős,mert 230-400km-t nem fogok utazni,még egy jó állapotúért sem!
Gyurika melegitsd meg és ki fog jönni. !

azért nem jön mert bele van ragasztva menet rögzitővel, viszont az összes menet rögzitő kiold 80 fokon, keress egy olyan kis gáz melegitőt amit vizszerelők használnak azzal oda férsz rámelegitesz és rotty

nincs mit 5 ezer...
lehet ezt kéne csinálni,

ma is beszoptam egyel ,

yamaha jog, hu uram ez motorikusan nagyon jo hibátlan stb, azt mikor odamentűnk nem forgott le ha huztam egy gázt megfulladt , gázbowden szorult, sztender a földön csuszott,kormányzár menet közben beakadt.. és olyan szakadt volt mint atom.
ejjdejo volt ma a jégen..
Jó napota mindenkibe
Tiszteletem Tiezénéve szoptam így utoljára,azóta belekealkuláltatom vele az útiköltséget,ha nem egyezkedik bele valaki ,akkor felejtős.Viszont Én meg magamtól ajánlom fel.Azóta még nem szoptam
kipróbálás...
Nem hinném, mert csak Ebay-en keresztül volt hajlandó eladni.
Van a hirdetésben egy opció, amin keresztül tudsz üzenni neki.
Írtam neki, visszaírt és felrakta Ebay-re, zárt aukcióként.

Az Ebay írt nekem hogy rajtuk keresztül megy a tranyzakció..

Csak előleget kell fizetni,azt is Paypal-on keresztül, ami azért jó mert visszahívhatod a pénzed 2 hétig, ha nem OK valami.

A többit meg személyes kipróbáklés után.

Nekem korrektnek hangzik.
Ámen
Na azzal szopni fogsz rendesen, értem már a problémát. Marad a fúró, amit írtál.
rég megcsináltam már volna... de ez öntvény... ha törik akkor nem rakod össze többet.. amúgy süllyesztett a csavar... mocskos osztrákok
Szerintem vedd le a felső befogót és úgy próbáld, akkor már hozzáférsz rendesen.
Ha semmi nem működik vágj bele flexxel a csavar fejébe és sima lapos csavarhúzóval, ha úgy se, akkor felxeld le a csavar fejét vedd le a kapcsolót és próbáld fogóval a maradékot.
Esetleg ha már csak az az 1 csavar fogja, próbáld meg megmozgatni a gyújtáskapcsolót, hátha fellazul, attól függ, hol ült fel, ha hosszú volt a csavar és a végében, na az cumi...
Esetleg próbáld megmelegíteni a befogót, hátha tágul valamit és elengedi a csavart. De ezeket már csak a végén, előbb várd meg a többieket hátha van valami jó tippjük.
valahogy ki kell fúrnom...kis menetvágóval ellentétes menetet bele és kicsavarni egy másik csavarral... ezt látom reálisnak
Akko fölvetted a szopóálarcot rendesen
Hát, plóbálkozz....mint a kutya szokott.

Esetleg az imbuszt beleröccenteni CO-val a csavarba...de ez már nálam nagyon utolsó lenne.
csináltam mindent. 5ös imbusz,elnyalta,aztán ütöttem bele t40est majd már a t50nél tartok de meg se moccan

fúró nem fér oda ill ha levenném a sárvédőt,odaférhet ne talán... de a kezem se nagyon fér el a telóktól
nem tudsz beleütni torx-ot?
Előfúrod és beleütsz torx vagy imbusz bitet.
Bár gondolom nem fér oda fúró sem....

Csak kinyalta a bambuszt?
Nem hinném, hogy látni, de bevállalós volt. Egyébként meghegesztette sokkal jobban, mint amit én bármikor összetaknyoltam (sose ment nekem a hegesztés, nem is csinálom). most már meg nem is tudnám, remeg a kezem, már egy hónapja nem voltam motorozni.
A csávó szerintem már álmában is tudott hegeszteni, hegesztő versenyekre járt, stb.
bazzeg. lebontottam a motor elejét minden faszányos... de az a kurva gyújtás kapcsoló.. nem bírom leszedni. az egyik csavar(a felső befogóba van a menet) nem jön ki. elnyírtam már. kurva imbusz...próbáltam kiszedni krovával meg mindennel. mi a lófaszt csináljak? fúróval nem férek oda... csavarlazító nem segít... ötlet?
Andris , tudtál beszélni is az emberrel telefonon? mert én nem nagyon láttam ott teloszámot, csak emilt...

nehogy beszopassan azt megad egy kamu cimet..
Remélem hogy én nem fogok így járni a Hondámmal...azért London nem 10 km...
Jóreggelt mindenkinek
annak idején mi is jártunk így bítlinézőben

Apa majdnem nekiugrott a pasinak,aszondta harmadszorra is a telefonba hogy minden tuti,aztán tök szar volt a kocsi...hát ez van...amolyan ismerd meg hazádat-kirándulás potyára