Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A zerő ővelem van
Ísse nem ismernek fel
Szép csak pontosabban is célozhatna
valahogy én is így gondoltam
Tiszta gönyörűűűűű
majd kűdök
Szasz,mán aszittem Te kűtté emberkíket,slovákbú,de aszonták nem Pedig má megakartalak dicsőíteni
visszaolvastam...miről írjak ..? a honda a legjobb mert jappán.. és a crf meg a legjobb a legjobbak közül..mert nagyon finom futóműve van és nem kemény mint a söprű..viszont nagyon erős a motorja..szóval a legjobb...

jól van hülyéskedtem...kutyaszar...de ennyi pénzért nem szabadott kihagyni...elcrossozgatsz vele költségmentesen mondjuk egy 80- 100 órát és egy idő után hazaküldöd küldesz hozzá egy dugót és beszarnak érte... és még lesz rajta pénzed is...
addig veszed a következőt...egyre jobbat és a 4. dik motorod vatta új akármi lesz..
szia Zoo, várom a hozzászólásod a dologhoz...
jóestét
joccakát
Írországban és Angliában a motorok nagyon nagy része országúti motor...soka crossos is, de sokkal több az onroad bike...főleg hogy amcsiból szarért-húgyért hoznak át
mármint vas szelepek vannak benne, frissek
Kössz a tanácsot, de srác már azokat tett bele, 10 óra van a blokkban azóta!

Ha bármi jó tanácsotok van, írjátok le mindenképpen!
Andriska ha esetleg szelepelni kell akkor az lényeges hogy vas szelepeket rakass bele!Szeleprugokat is kell venni a vasszelephez de utánna nem lessz vele baj!Nehogy titán gecit rakass bele mert pár ora azt megint vége!
300-é átvettem
Annyiért jol tetted!
grat. akkor Angliában se kell motort árulni ha majd egy honap alatt kel el 800fontért egy ilyen
igen, elkelt, mert én vettem meg a mai napon
Annyiért megveheted mert kiárulva is többet ér!
tipikus nincs telefonszám,csak üzenetet lehet küldeni. Meg már 780an megnézték.Ha igaz is volt már rég elkelt
Szép estét
jó, de álltalánosan mi a véleményetek róla?
Ennyiért nem éri meg?
Itt a link:

http://www.gumtree.com/london/...
és akko linux?