visszaolvastam...miről írjak ..? a honda a legjobb mert jappán.. és a crf meg a legjobb a legjobbak közül..mert nagyon finom futóműve van és nem kemény mint a söprű..viszont nagyon erős a motorja..szóval a legjobb...
jól van hülyéskedtem...kutyaszar...de ennyi pénzért nem szabadott kihagyni...elcrossozgatsz vele költségmentesen mondjuk egy 80- 100 órát és egy idő után hazaküldöd küldesz hozzá egy dugót és beszarnak érte... és még lesz rajta pénzed is...
addig veszed a következőt...egyre jobbat és a 4. dik motorod vatta új akármi lesz..
Írországban és Angliában a motorok nagyon nagy része országúti motor...soka crossos is, de sokkal több az onroad bike...főleg hogy amcsiból szarért-húgyért hoznak át
Andriska ha esetleg szelepelni kell akkor az lényeges hogy vas szelepeket rakass bele!Szeleprugokat is kell venni a vasszelephez de utánna nem lessz vele baj!Nehogy titán gecit rakass bele mert pár ora azt megint vége!
jól van hülyéskedtem...kutyaszar...de ennyi pénzért nem szabadott kihagyni...elcrossozgatsz vele költségmentesen mondjuk egy 80- 100 órát és egy idő után hazaküldöd küldesz hozzá egy dugót és beszarnak érte... és még lesz rajta pénzed is...
addig veszed a következőt...egyre jobbat és a 4. dik motorod vatta új akármi lesz..
Ha bármi jó tanácsotok van, írjátok le mindenképpen!
Ennyiért nem éri meg?
Itt a link:
http://www.gumtree.com/london/...