Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na csá késöbb leszek gurulok egy kicsit
de megvan az 1 is
Neki kéne álni melozni kicsit
ÜVEGTIGRIS2
kinek andrisnak ? hát nem hagyja magát ...
fiatalság bolondság.hé ne segitsünk neki?á nemszabad megsértödik
hellóóóóóó leó
joo reggelt.szasz ZOLI
jó reGGelt!
Hát Andriska én nem értem mit láttál ebbe a motorba de szerintem ezzel megint belecsaptál 1 jo márkába.Én azt hittem hogy motorozni szeretnél de rákell jöjjek te mahzovista vagy és szereted a szenvedést.Ez miért jobb ennyiért mint a honda lett volna 100 al többé?Ez rejtély.Ez mire tipp topp lessz ha lessz olyan addigra annyi pénzbe lessz hogy ujabb motorok között lehetne válogatni belőle.Nade ezt te választottad sok sikert hozzá de azért még1 bakot készits be amin ez fog állni
igen kihalt a pálya ugylátom
hali Zolikám
tiborunk most áll be a telephelyre
ja tényleg ott csupa egyenes minden
szewa cééé
marot fölött nincs is kanyargos

de az az esés az már nem az nekem onnantól van a bajság amikor kicsavarodott a könyököm mert le akart dobni a motor én meg fentmaradtam rajta ..na azért volt kár...
akkor a n.laci jött mögöttem ..mikor megyünk át kertvárosból hellnél tokodra és elmegyünk balra a szántást kerülve a kögyó mellé és ott fel van ilyen két tábla összelejtése mindíg nyomos és ott ezerrel verettem és a nyomokon keresztbedobott és majdnem leszórt előre de valahogy megmaradtam rajta de vissztörte a könyökömet...és megreccsent valami benne..na onnantól vannak a bajok...

te amit mondassz a marót fölötti kanyargóson törölköztem be egy hét kölönbséggel az volt előtted..köszi hogy nem álltál rá a nyakamra ...
Én utánad estem el egy héttel. Te úgy estél el, hogy előttem mentél, én úgy estem el, hogy utánad mentem. A tünetek ugyan azok, szerintem a legjobban teszed, ha elmész orvoshoz. Én is azért szaladtam, mert egy kicsit meg enyhült az idő és azt hittem hétvégén hakni van az avaron. Egyébként az első alkalom 11Ft, a többi már csak 6Ft
lo estét kiáltok(paris)
hány forint az ilyesmi per darab ...mert ha így folytatom a fájást..és hozzáteszem most pihentetve van és szar ...de ha rámotorozok be is szarok...3 hónapja kínlódok vele kb...és ha ez így megy nem tudok menni motorozni tavaszra
komolyan jobb lett volna elesni mert 80-100 zal ha mehettünk és földút volt ......az nem lett volna ekkora hakni ...már rég elfelejtettem volna
Kéthetente szteroid a lágy részbe a csontok közé, 3-4 alkalom és olyan lesz az alkarom, vagyis az alkarod. Egyébként mára nagyon sokat javult.