Na, segííccsetek Az,hogy szinte minden WP má be van rohadva az még oké De,ha a gazdinak nincs zseton perselyre ammá nem az,a nevem meg adom hozzá,ha meg okosabb szétszedi,fikázná a melómat.Mi a teendő?Tudom vegyem meg neki saját kőccségre .Mi a pöcst csinájjak?Hee?Úgy érzem fel kell venni a kapcsolatot nagyobb cíggel akik fasza teflont tudnak adni,azt akkó csinálnám ezt is,nem kéne gazdinak soké venni. Meglehet csinálni,má megérdeklődtem,ár is jó.De, most ezzel micsinájjak?
Estétet mindenkinek! Ma én is mentem egy kicsit. Sokat nem tudtam,mert hosszú volt ez a bejgli szezon,meg a betegség is kivett egy keveset az amúgy sem sok kondiból!
ez a mai nap is nagyon ott volt de kész is vagyok rég motoroztam már normálisan nem csak hóban ökörködni mindehol izomlázam van de komoylan jó ez az érzés
van most is másik KTM-em egy 450 xc ,beszámoltam egy gépbe, na azzal egyszer mentem sose többet... alig birtam berugni annyi a kompot benne, 4 gang hűje bolond idegbajos egy krossz motor nem tetszik.
Elhiszem hogy fasza meghogy tetszik!Tudom hogy nem vagy olyan aki most elkezdené szarozni a gas gast és biztos jo is a 2T be és sokat mentél vele de remélem azért majd belátod hogy faszább motor azért a ktm,persze csak ha ugy érzed majd!Én biztos vagyok ebbe hogy igy lessz
Andris,én azt hittem hogy GG EC 300-at vettél........a TM-röl semmit se tudok,még nem szereltem......csak a Szatyinánál láttam egy 125-t szét szerelve.....sajnálom.....
mert ha tolni kellett haza az ciki.
ez a 300 exc-e nagyon tetszik,
van most is másik KTM-em egy 450 xc ,beszámoltam egy gépbe, na azzal egyszer mentem sose többet... alig birtam berugni annyi a kompot benne, 4 gang hűje bolond idegbajos egy krossz motor nem tetszik.
éljen csikusz , éljen csikusz.
sosem tudni lehet dobálnák a postán.