Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jo napot szét meloztam magam
megyek megcsinálom defektemet ... és gó báger...nem bírom tovább

aki bújt aki nem megyek kicsit falazni ...tiszta kőművesek leszünk

csácsumi
Napot. Feltámadtam poraimból,és visszatértem!
Tibi en nem vitatkozom senkivel....

Vettem egy 300-as endurot, amiben dugot, jatokart kell cserelni ,meg tarcsakat, beteteket, plussz teloszimeringet....mindezt 180.000-ert...hol itt a baj? Komolyan nem ertem.

Ha meg tudsz valakit, aki nem futar es nem ennyiert hozza ki IRORSZAGBA a motort, kerlek hogy szolj...merthogy 4 honapja keresek ilyet, de senki nem tud senkit...akkor miert mondod hogy van?

ha van, mondd meg, ki az es azonnal hivom is...raadasul ki kene hozni a cuccainkat is.
Szia zoo...EN (enduro)..5 gangos
ja es meg valami: ez nem cross, hanem enduro..EN 300...tudom, cross jobb lenne cross palyara, viszont ebben em kell majd dugot cserelgetni 2 havonta.

Szoval ne mondjatpk hogy 180.000 sok volt egy 300-as enduroert.
Adtatok volna ti is ennyit, sot tobbet is otthon...

Kinek nem kene pl egy EC 300 180.000-ert?
Meg akkor is, ha ra kell kolteni..
mert ha nekem otthon valaki ennyiert adott volna el egyet, akkor is megveszem, max bedobom a sarokba es foglalkozok vele kesobb...de nem hagyom ki.

csak info keppen: 2006-ban az EC 250 -esemet 480.000 FT-ert vettem es ez volt messzemenoen a legolcsobb motor a hirdetesek kozott, ebben a kategoriaban, abban az idoben...
Akkor nem lesz utcai motorom
na ebből a fajtából nincs
Nekem elég egy is - a lényeg hogy ingyen vagy még olcsóbban dolgozzon
Van ilyen több is
Ámberek!
Valamelyikőtök tud Bp-en olyan jómunkásembert, aki baszottul olcsón vállalná egy külföldi eredetű gépsárkány rendszámozását-forgalomba helyezését? Nekem gecire nincs se kedvem, se időm, se lehetőségem ezzel baszakodni...
Összene keverd már azt hogy lébecoltál a földutakon 1 ec 300 enduroval vagy azt amit 1 cross pályán kell viritani!Nade én föladom és itt lezártam ezt!Amugymeg mindig vannak lehetőségek nem kell futárcéghez rohanni!Amugy meg van itt olyan aki megtud nézni 1 motort hogy ne legyen zsákbamacska.
váltója hány sebesség ?
csak a kormányzárból meg a lámpából meg lehet 18 a hátsókereke...gondolom ...
halod andriskám ... és ez milyen motor amúgy ? cross..vagy enduro...igazából ...
Hat Tibi, ha te itt (irorszagban) veszel egy 2004-es motort 350-ert, akkor mindenki elott kinyalom a segged.. ..raadasul 250-est vagy 300-ast.

Ottthon lehet hogy kapsz, de akkor szamold bele a kihozatasi koltseget, amiert bizony a futar cegek 75.000 Ft kernek..es akkor latatlanban vettem egy motort magyarorszagrol...

szoval nincs itt elkapkodva semmi, nyugodjatok meg.

azt hogy mennyire lesz faraszto, pontosan tudom, evekig mentem EC 300-okkal.

tny hogy azt mondtam, de inkabb raedzek egy kicsit fizikailag, mint havi szinten koltseg egy 4T krossz gepre.
Andriska én csak azt tudom hogy 300-350 körűl 2003-2004 es motorokat kapni.Minden tipusbol szinte.És ennyibe benne lessz a tied is bőven.Meg azt sem értem hogy te nem tul fáraszto motort akartál ehez képest jo lesz 1 300 as 2T.Barátságos lessz
ja nem kell látom van fotó galéria
muti képet a mociról
OOO, erre konnyu valaszolninTibi:
1, A Gasgas az egy rakas szar...olyan mint a templom : tobb benne a banat, mint a boldogsag.
2,Arulom a Gasgas-t kell masik motor (Ebay-en is fent van)
3,Mivel itt csak a krosszozas maradt, egy bohom, 125 Kg-os motorral elashatom magam, ami raadasul be sem indul 10-bol 8x..
4,Szerettem volna 2T-t, de nem 125 cm3-eset, 2000 euroert..
5,A Hondat visszamondtam, mert bar ujabb volt, de rengeteg tipushibaja van es hat nemigazan van kedvem egy 4T cross-t havonta szetszedni, szelepeket cserelni, stb...te is tudod hogy a 2T-t egyszer kell felujitani, utnana mar csak arra kell figyelni hogy jo olajat tegyel bele

Inkabb egyszer 200.000 Ft, mint havonta 50.000...

Az utolso ok: sok motorom volt, de a legjobban a 2T Gasgas-omat sajnalom...ez ugyanaz csak nem GG hanem TM. Alketresz meg van hozza dogivel az Ebay-en, meg a neten...de kapaszkodjatok meg: Mikieknel is van hozza sok cucc,pl fektarcsa, betetek, stb...

Szoval nem ertem, mi ez a nagy felhaborodas mindenki reszerol.

es meg egy dolgot ne felejtsunk el: nem negy arcusagbol momdom, de 200.000 Ftot joval konnyebben osszeszdek a felujitasra, mint otthon, magyarorszagon.. Hogy ha megtehetem, miert nem veszek ujabb motort? Mert az mar bizony itt is 1.000.000 Ft korul mozog es hat a faszom koltoson tobbet ennyit egy motorra..

egzebkent meg az ossz hibaja ennyi: fektarcsa, fekbetet csere, teloszimmering csere, dugo, hajtokar.

ez azert nem olyan sok...
ja, hogy szakadt az ulese? attol meg nem leszek vele utolso...
ma nem dolgozom,nem is csinálok semmit...fiam kis barátai jönnek majd délután bulizni egy kicsit
úgy kezdte a reggelt hogy gyorsan,nekifutásból bevágódott az ágyamba fél 6-kor....a sípcsontom fáj is mint állat,és kiáltotta hogy ANYAAAAA?ÉBRESZTŐŐŐ?NA?MILYEN NAP VAN MA?
Isten éltesse sokáig

jó reggelt
ma bulizunk,kicsiny fiam 8 éves lett