Vettem egy 300-as endurot, amiben dugot, jatokart kell cserelni ,meg tarcsakat, beteteket, plussz teloszimeringet....mindezt 180.000-ert...hol itt a baj? Komolyan nem ertem.
Ha meg tudsz valakit, aki nem futar es nem ennyiert hozza ki IRORSZAGBA a motort, kerlek hogy szolj...merthogy 4 honapja keresek ilyet, de senki nem tud senkit...akkor miert mondod hogy van?
ha van, mondd meg, ki az es azonnal hivom is...raadasul ki kene hozni a cuccainkat is.
ja es meg valami: ez nem cross, hanem enduro..EN 300...tudom, cross jobb lenne cross palyara, viszont ebben em kell majd dugot cserelgetni 2 havonta.
Szoval ne mondjatpk hogy 180.000 sok volt egy 300-as enduroert.
Adtatok volna ti is ennyit, sot tobbet is otthon...
Kinek nem kene pl egy EC 300 180.000-ert?
Meg akkor is, ha ra kell kolteni..
mert ha nekem otthon valaki ennyiert adott volna el egyet, akkor is megveszem, max bedobom a sarokba es foglalkozok vele kesobb...de nem hagyom ki.
csak info keppen: 2006-ban az EC 250 -esemet 480.000 FT-ert vettem es ez volt messzemenoen a legolcsobb motor a hirdetesek kozott, ebben a kategoriaban, abban az idoben...
Ámberek!
Valamelyikőtök tud Bp-en olyan jómunkásembert, aki baszottul olcsón vállalná egy külföldi eredetű gépsárkány rendszámozását-forgalomba helyezését? Nekem gecire nincs se kedvem, se időm, se lehetőségem ezzel baszakodni...
Összene keverd már azt hogy lébecoltál a földutakon 1 ec 300 enduroval vagy azt amit 1 cross pályán kell viritani!Nade én föladom és itt lezártam ezt!Amugymeg mindig vannak lehetőségek nem kell futárcéghez rohanni!Amugy meg van itt olyan aki megtud nézni 1 motort hogy ne legyen zsákbamacska.
Hat Tibi, ha te itt (irorszagban) veszel egy 2004-es motort 350-ert, akkor mindenki elott kinyalom a segged.. ..raadasul 250-est vagy 300-ast.
Ottthon lehet hogy kapsz, de akkor szamold bele a kihozatasi koltseget, amiert bizony a futar cegek 75.000 Ft kernek..es akkor latatlanban vettem egy motort magyarorszagrol...
szoval nincs itt elkapkodva semmi, nyugodjatok meg.
azt hogy mennyire lesz faraszto, pontosan tudom, evekig mentem EC 300-okkal.
tny hogy azt mondtam, de inkabb raedzek egy kicsit fizikailag, mint havi szinten koltseg egy 4T krossz gepre.
Andriska én csak azt tudom hogy 300-350 körűl 2003-2004 es motorokat kapni.Minden tipusbol szinte.És ennyibe benne lessz a tied is bőven.Meg azt sem értem hogy te nem tul fáraszto motort akartál ehez képest jo lesz 1 300 as 2T.Barátságos lessz
OOO, erre konnyu valaszolninTibi:
1, A Gasgas az egy rakas szar...olyan mint a templom : tobb benne a banat, mint a boldogsag.
2,Arulom a Gasgas-t kell masik motor (Ebay-en is fent van)
3,Mivel itt csak a krosszozas maradt, egy bohom, 125 Kg-os motorral elashatom magam, ami raadasul be sem indul 10-bol 8x..
4,Szerettem volna 2T-t, de nem 125 cm3-eset, 2000 euroert..
5,A Hondat visszamondtam, mert bar ujabb volt, de rengeteg tipushibaja van es hat nemigazan van kedvem egy 4T cross-t havonta szetszedni, szelepeket cserelni, stb...te is tudod hogy a 2T-t egyszer kell felujitani, utnana mar csak arra kell figyelni hogy jo olajat tegyel bele
Inkabb egyszer 200.000 Ft, mint havonta 50.000...
Az utolso ok: sok motorom volt, de a legjobban a 2T Gasgas-omat sajnalom...ez ugyanaz csak nem GG hanem TM. Alketresz meg van hozza dogivel az Ebay-en, meg a neten...de kapaszkodjatok meg: Mikieknel is van hozza sok cucc,pl fektarcsa, betetek, stb...
Szoval nem ertem, mi ez a nagy felhaborodas mindenki reszerol.
es meg egy dolgot ne felejtsunk el: nem negy arcusagbol momdom, de 200.000 Ftot joval konnyebben osszeszdek a felujitasra, mint otthon, magyarorszagon.. Hogy ha megtehetem, miert nem veszek ujabb motort? Mert az mar bizony itt is 1.000.000 Ft korul mozog es hat a faszom koltoson tobbet ennyit egy motorra..
egzebkent meg az ossz hibaja ennyi: fektarcsa, fekbetet csere, teloszimmering csere, dugo, hajtokar.
ez azert nem olyan sok...
ja, hogy szakadt az ulese? attol meg nem leszek vele utolso...
úgy kezdte a reggelt hogy gyorsan,nekifutásból bevágódott az ágyamba fél 6-kor....a sípcsontom fáj is mint állat,és kiáltotta hogy ANYAAAAA?ÉBRESZTŐŐŐ?NA?MILYEN NAP VAN MA?
aki bújt aki nem megyek kicsit falazni ...tiszta kőművesek leszünk
csácsumi
Vettem egy 300-as endurot, amiben dugot, jatokart kell cserelni ,meg tarcsakat, beteteket, plussz teloszimeringet....mindezt 180.000-ert...hol itt a baj? Komolyan nem ertem.
Ha meg tudsz valakit, aki nem futar es nem ennyiert hozza ki IRORSZAGBA a motort, kerlek hogy szolj...merthogy 4 honapja keresek ilyet, de senki nem tud senkit...akkor miert mondod hogy van?
ha van, mondd meg, ki az es azonnal hivom is...raadasul ki kene hozni a cuccainkat is.
Szoval ne mondjatpk hogy 180.000 sok volt egy 300-as enduroert.
Adtatok volna ti is ennyit, sot tobbet is otthon...
Kinek nem kene pl egy EC 300 180.000-ert?
Meg akkor is, ha ra kell kolteni..
mert ha nekem otthon valaki ennyiert adott volna el egyet, akkor is megveszem, max bedobom a sarokba es foglalkozok vele kesobb...de nem hagyom ki.
csak info keppen: 2006-ban az EC 250 -esemet 480.000 FT-ert vettem es ez volt messzemenoen a legolcsobb motor a hirdetesek kozott, ebben a kategoriaban, abban az idoben...
Valamelyikőtök tud Bp-en olyan jómunkásembert, aki baszottul olcsón vállalná egy külföldi eredetű gépsárkány rendszámozását-forgalomba helyezését? Nekem gecire nincs se kedvem, se időm, se lehetőségem ezzel baszakodni...
Ottthon lehet hogy kapsz, de akkor szamold bele a kihozatasi koltseget, amiert bizony a futar cegek 75.000 Ft kernek..es akkor latatlanban vettem egy motort magyarorszagrol...
szoval nincs itt elkapkodva semmi, nyugodjatok meg.
azt hogy mennyire lesz faraszto, pontosan tudom, evekig mentem EC 300-okkal.
tny hogy azt mondtam, de inkabb raedzek egy kicsit fizikailag, mint havi szinten koltseg egy 4T krossz gepre.
1, A Gasgas az egy rakas szar...olyan mint a templom : tobb benne a banat, mint a boldogsag.
2,Arulom a Gasgas-t kell masik motor (Ebay-en is fent van)
3,Mivel itt csak a krosszozas maradt, egy bohom, 125 Kg-os motorral elashatom magam, ami raadasul be sem indul 10-bol 8x..
4,Szerettem volna 2T-t, de nem 125 cm3-eset, 2000 euroert..
5,A Hondat visszamondtam, mert bar ujabb volt, de rengeteg tipushibaja van es hat nemigazan van kedvem egy 4T cross-t havonta szetszedni, szelepeket cserelni, stb...te is tudod hogy a 2T-t egyszer kell felujitani, utnana mar csak arra kell figyelni hogy jo olajat tegyel bele
Inkabb egyszer 200.000 Ft, mint havonta 50.000...
Az utolso ok: sok motorom volt, de a legjobban a 2T Gasgas-omat sajnalom...ez ugyanaz csak nem GG hanem TM. Alketresz meg van hozza dogivel az Ebay-en, meg a neten...de kapaszkodjatok meg: Mikieknel is van hozza sok cucc,pl fektarcsa, betetek, stb...
Szoval nem ertem, mi ez a nagy felhaborodas mindenki reszerol.
es meg egy dolgot ne felejtsunk el: nem negy arcusagbol momdom, de 200.000 Ftot joval konnyebben osszeszdek a felujitasra, mint otthon, magyarorszagon.. Hogy ha megtehetem, miert nem veszek ujabb motort? Mert az mar bizony itt is 1.000.000 Ft korul mozog es hat a faszom koltoson tobbet ennyit egy motorra..
egzebkent meg az ossz hibaja ennyi: fektarcsa, fekbetet csere, teloszimmering csere, dugo, hajtokar.
ez azert nem olyan sok...
ja, hogy szakadt az ulese? attol meg nem leszek vele utolso...
jó reggelt
ma bulizunk,kicsiny fiam 8 éves lett