Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem túl hosszú, de jóféle és az ára sem horror. Én múltkor vettem 3-at, faszán működik, átgumiztam vele az MZ-t pikk pakk.
szomszéd meg vajon hol tekereg
hozászólás a kevés forgalomhoz......
NA NA.......
Ja, csak ilyen szedett-vedett régiek vannak és csak szenvedek velük.
Szerszámboltban van, csak gondolom feldobom témának hogy ki mivel tolja...
HALI
thaiföld ..az jó ...lehet kisfiúkból átoperált gyönyörű csajokat kúrni ...és nem zavar a farkuk mert levágták nekik már rég és nem lóg a szemedbe mikor nyalod kifelé őket
kerékszerelő vasat akarsz.?

nekem az tetszik aminek a végén olyan nyél van mint egy csavarhuzon, bár még nekem sincs olyan, de egyszer veszek valahol...
Okés hát az még odébb van sajna de ha elérted szólj! És köszi eddig is a segitséget! Remélem mihamarabb elökerül!
Üdv:Tomee
szovjet tipust keress
Nyakat..
kurvajó szerelővasat olcsón hol lehet kapni? Már csomót kötöttem az összesre
Kínomban már 8-as meg 10-es imbusszal nyomtam

Tudtok valami faját?
szeva , hivtam de át van irányitva, elmentek valahova a távol keletre az üzlettársával nyaralni, azt mondta az embere hogy leghamarabb február 7.-én lesz elérhető , hamarabb nem.

üzenek ha elérem.
jo estét sziasztok
Lehet egy személyes kérdésem?
Mennyi az olaj litere, vagy tudtok olyat ahol nem 4ezer fölött mérik literét a motorex-nek?
Jó estétet Hazaértem,húzok is kifele
Aham akkor kicsi a világ!
Üdv XXXX ismerem a csajodat Torbágyi
Hali Bálint sikerült esetleg beszélned a triál gazdiával?
sziasztok
Ájj az öthuszonöt munkábafogva Én is dolgoznék vele de a kurva olaj még nem jött
remélem holnap nem fog esni meg nem lesz minusz ezer sem, akor én is gurulok egy jot.
csak elsőre meg másodikra akadt meg mert egy meredek homokos vízmosáson kellett idáig feljutni és az első kettőnél a térdig érő homokon nem tudtál ezerrel jönni , hogy ennek a méteres padkának faszán nekirepülj...aztán utána már simán ment ..
na kimostam a lukam
ott a lényeg bent a csőnél .

avagy hogyan egyszerüsitsűk motorkerékpárunk vizrendszerét...