internet a barátod tutti találsz valahol a közeledben szinesfém kereskedőt aki árul, lehet hogy csak táblában van, de akkor meg álljatok össze többen és ugy.
a féktárcsavédő ugyan az az anyag, kivágsz egy cikkelyt és simán rá van hegesztve, mivel ezen a modern szaron már lesporolták a fűlet amire lehetne csavarozni.
mondjuk semmibe nem lenne nekik gyárilag rárakno a féknyereg csuszkájára egy anyagbol kiöntve, de akkor kinek adnák el a powerpartsos szarokat arany árban.
a lényeg az hogy jo anyagbol csináld , ugy hivják AL-MG4 egy szuper ötvözet ilyenböl csinálják a repcsiket, enyém 6mm vastag, és a rezo elött támaszd fel a vázra legalább két helyen ugy hogy 1-1 agyát rá kell co-val csippenteni a váz csövére.
ne valami bili alubol mert akkor minden héten bonthatod le és lehet egyengetni, tudom én is jártam igy ez már a második ilyen rezo-kartervédő modellem.
a szélét pedik savállo lapos anyagbol szoktam megcsinálni az nagyon erős, de rugalmas is, és nem kell festeni se.
http://www.hyderacing.com/
Valami éles törés van benne. De lehet hogy mást mondott.
Néha oda kellene figyelnem hogy mit mondanak.
egyik repcsiből kitépek egy darabot...csak nem fog hiányozni nekik
hétvégén akkor mézespálinkával motoruzunk
mondjuk semmibe nem lenne nekik gyárilag rárakno a féknyereg csuszkájára egy anyagbol kiöntve, de akkor kinek adnák el a powerpartsos szarokat arany árban.
ne valami bili alubol mert akkor minden héten bonthatod le és lehet egyengetni, tudom én is jártam igy ez már a második ilyen rezo-kartervédő modellem.
a szélét pedik savállo lapos anyagbol szoktam megcsinálni az nagyon erős, de rugalmas is, és nem kell festeni se.