Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arról fingom sincs hogy milyen cső,csak mondta hogy beszélt veled,és valamiért nem tudod megcsinálni neki.

Valami éles törés van benne. De lehet hogy mást mondott.

Néha oda kellene figyelnem hogy mit mondanak.
Nem ér meg neked annyit?
hat most nem fogok 600 km-et utazni érte:D
latom valahol egy videóban hogy ilyen rácsos rezovedot használnak...azt is el lehetne készíteni valahogy...
Itt a ferihegyi reptér mellett van egy kis roncs temető ott talán találnál ilyen anyagot.
nekem meg a lányom elmult 19 , jelenleg németországban tanul.
Köszike neked is . Hétvégén hó lesz nagyon az az érzésem , lófaszt motorozás sajnos.
fén fütyi,
van közelünkben egy kis repülőtér
egyik repcsiből kitépek egy darabot...csak nem fog hiányozni nekik
internet a barátod tutti találsz valahol a közeledben szinesfém kereskedőt aki árul, lehet hogy csak táblában van, de akkor meg álljatok össze többen és ugy.
hát gratula ehez szép korhoz ,
hétvégén akkor mézespálinkával motoruzunk ugye
Szolnok,repülőmúzeum
Én,még takony vagyok hozzátok képest Vén gecik
a féktárcsavédő ugyan az az anyag, kivágsz egy cikkelyt és simán rá van hegesztve, mivel ezen a modern szaron már lesporolták a fűlet amire lehetne csavarozni.

mondjuk semmibe nem lenne nekik gyárilag rárakno a féknyereg csuszkájára egy anyagbol kiöntve, de akkor kinek adnák el a powerpartsos szarokat arany árban.
Al-Mg4 fémet hol kapok?
még páran vagyunk rutin rókák ...nem is tudom ki a korelnök...remélem nem én...a 66 ommal...
A három barátnőm az ágyban nem ezt szokták mondani. Te csődör max 25 lehetsz még még még.......
tényleg nem nézel ki 32 -nél többnek...
a lényeg az hogy jo anyagbol csináld , ugy hivják AL-MG4 egy szuper ötvözet ilyenböl csinálják a repcsiket, enyém 6mm vastag, és a rezo elött támaszd fel a vázra legalább két helyen ugy hogy 1-1 agyát rá kell co-val csippenteni a váz csövére.

ne valami bili alubol mert akkor minden héten bonthatod le és lehet egyengetni, tudom én is jártam igy ez már a második ilyen rezo-kartervédő modellem.

a szélét pedik savállo lapos anyagbol szoktam megcsinálni az nagyon erős, de rugalmas is, és nem kell festeni se.
69 az szép ..simán letagadhatnál 5 öt .....az 63 akkor...
Holnap 42 . 1969.01.19 reggel 7.00 bújtam ki.
Köszike ez jól esett
te hányas vagy? ha nem titkos...