hát szerintem nem kell...jól működik és melegbe nyitva van nem zavar be...legalább is 4T nél olyan mintha nem is lenne ...tök fasza mindíg üzemi hőfokon a motor...
volt itthon egy yamahás fejidom tegnap átvarázsoltam feketére.. mocskos jo fénye van, halogén égő van benne, simán felmegy a KTM-re, ugyan az a sistem és nem is néz ki rosszul szerintem, ja és 8 ezer forint mindenestül.
hát hervadásul megy nagyon...és ezért nem is hűt rendesen...kell neki a villany mert olyat forog , hogy talán fel is szállna...rossz aksival ha mész és merül már nem forog rendesen .... jól hallani a hangján ....és ilyenkor egyhelyben már melegszik is ..
és álló motornál is megy amúgy hivatalosan...
de próbáld meg azért mit bír akksi nélkül a cumó neked ..
sőt nem is neked kéne megpróbálni hanem akinek van ...mondjuk nekem ..és levideózni
az eszembe jutott okosság neked , hogy egyik kis biztosítórugóskutyaszart kivesszük a fékpofa stiftből és ledrótozzuk ....mert van hogy kihúzza fű fa bokor és akkor baj tud lenni..pówercsel
amugy az a baj vannak ilyen plussz hűtő tpatronjaim, de ezen már az összes cső el van dugva nincs hova felrakni....
szerinted a termosztáttal mi legyen? kivegyem ne vegyem.?
és álló motornál is megy amúgy hivatalosan...
de próbáld meg azért mit bír akksi nélkül a cumó neked ..
sőt nem is neked kéne megpróbálni hanem akinek van ...mondjuk nekem ..és levideózni
manualis powerparts.
az eszembe jutott okosság neked , hogy egyik kis biztosítórugóskutyaszart kivesszük a fékpofa stiftből és ledrótozzuk ....mert van hogy kihúzza fű fa bokor és akkor baj tud lenni..pówercsel