Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oksa azt megköszönném és mielöbb ha eléred légyszike szólj azonnal naon kéne a motor! Ha van valami dobj egy mailt a kiss.tamas@maximotor.hu ra vagy az adatlapomon fent van a számom! THX
ez a Jozsi műhelye

ezen is van oldalt védelem savállobol, csak még nincs felcsavarozva a képen.
szewasztok
a srác ment vele kb 3-szor azota le van rakva, majd rákérdezek ha itthon lesz mert folyton mászkál a világban szanaszéjel.
Szia!
Pöpec a műhely! Tied vagy Józsiéban vagytok?
Ez a rezovédő most már fejlesztett változat? A GG-n kicsit más volt, ott oldalt is volt védelem, nem?
Akkor én vissza venném ha érdekli a dolog! ha nem lett agyon gyilkolva!
szeva.
szeva.
egy szegedi barátom vette meg tőlem, párszor ment vele, azota rá se nézett, csak áll a garázsba hátul belökve.
Szép estét Mindenkinek!
Hello Bálint! Tomi vagyok tölem vetted anno a triál mocit! Csak azért zargatlak hogy megkérdezzem mi van a motorral lehet tudni most kinél van?

üdv
szeva rég elveszett Döme..

ezmiez, valami crf vázban egy gasgas blokk.?
szép estét, befáradtam ma a kartervédő gyártásba , de hála Jozsibarátnak, kész.
Melóóóóóóóóóóóóóóóóóó Nincs Menek is, me egy nap végzek egy garnitúrával azt jön 3
Na ennél még az is mozgalmasabb volt amikor martátok egymást.
koka75
5000
Ember az imént haladt neki Totoja típusú gépjárművel egy ilyen járdalezáró oszlopnak itt a bolt előtt...az anyagi kár jelentős, csúnyán szivárog valami testnedv az autóból...gondolom a földön fekvő motorosnak is szokta mondani hogy "bocs, nem vettelek észre"
Feltettem má a szutyokit cserére Én is,hátha becsúszik valami kisebb ,me ez nagyon vadállat
HAvasi 70-é.én meg 15-é +lemezeké Azé van itt is kis különbség.Hétvégén is egy helyen teszteltünk és elfértünk,pedig sokan voltunk kis helyen
na elmentem motort csinálni. szép napot.
te kis pénzéhes bige... najo azért még sexröl lehet szo... ahoz nem kell pénz.

amugy csak 1db 2-es volt a lotton ezért fizetett őccász millinyot.