hali jaja ma mentem vele egy kört de csak azért h megtudjam karbin kell e lőni de utcaicipő semmi extra szóval nem tudtam kipróbélni deúgynézki hogy holnap megyek motorzni ha összejön akkor holnap délután már jövök is a beszámolóval
jaja a régi amúgy merre mennél budaörsre dág-úny-máriahalom-szomor-zsámbék? mert ha erre fele akkor én útba esek a főúton lakok de ha nem akk felugrok mocival kútra onnan eltom hozni simán
lehet holnap megyek Budaörsre és tankolnom kell azt meg Csolnokon szoktam etanolt,akkor hívlak és oda adom de ez csak akkor ha megjön a műanyag szettem a boltba ez kb 10 órakor derül ki,számod a régi?..majd azon hívlak.
király vagy igazbálól nemtom hol tudnálak elérni eddig mindig megoldottuk vhogy gas gas ba bevitted céges tábla mögé rejteted a csavar kiszedőt stb mos annyi a gáz h kicsit korlátozva vagyunk mert nincs kocsi kölcsön kocsit meg fater nyúzza egyfoyltában úgyh egyelőre nemtudok értemenni ha nemgáz remélem nincs annyira útban
pont erre gondoltam hogy vissza szerelem, nem egy nagy történet vissza rakni, tavasszal meg megy majd vissza ez a hűtőpatronos verzio.
igy akkor nem kell majd a hűtöket sem takargatni polifomal..
érdekes dolog ,de ez a KTM sokkal érzékenyebb a hidegre mint a Gasgas,
letakartam a hűtőket, jo is volt a temposon, viszont a pötyögös szikláson meg majdnem gőzölt már, ki kell tapasztalni mi a jo neki, de tény hogy sokkal érzékenyebb a hidegre .
mennyit írtok bazze nem is bírom visszaolvasni. melózom már 4 napja... és még hátra van a ma,hétvége meg a hétfő...tyű bazze,nem baj,csilliárdos leszek
szerváltam tömő anyagot,valamikor elviheted ha kell
igy akkor nem kell majd a hűtöket sem takargatni polifomal..
érdekes dolog ,de ez a KTM sokkal érzékenyebb a hidegre mint a Gasgas,
letakartam a hűtőket, jo is volt a temposon, viszont a pötyögös szikláson meg majdnem gőzölt már, ki kell tapasztalni mi a jo neki, de tény hogy sokkal érzékenyebb a hidegre .
Apám czetkájához olyan gumiszerelő vas volt, aminek a másik vége gyertyakulcs, az is jóféle.