Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

magácska hová tünt...?
lehet hogy hamarabb
amugy ha tetszik, ha nem, sajnos ez van anno a századfordulo fehér orosz ,zsido pogromjai elöl menekűlő zsidokat két ország fogadta be nagy létszámban az egyik mi voltunk a másik Lengyelország...

szoval sajnos nekik itt multjuk van, példa rá a minden városban ott lévő oriási fekete márvánnyal kitapétázott zsido temetők.
jahh és gondolj bele én még NEM is vagyok se rasszista, se zsido gyűlölő, se semmi ilyesmi, csak egyszerüen olvasok sokat

bár azt mondják a sok olvasás ártalmas az egészségre.
Már kezdtem félni hogy a fél munka híve vagy
Dehogy korlátoznám!
Csak azért írtam, hogy dobtárral mert úgy hatékonyabb
http://www.youtube.com/watch?v...
Ezt se csinálnám egész nap.
Lőszer korlátozás nélkül jobb lenne.
...és kiosztani AA-12-ket dobtárral
jó reggelt,itt többet tanulok mint a diszkoverin
A jó reggeltet
Lőteret nem kell csinálni.Csak ki kell jelölni minden városban azokat a nem írom le milyen telepeket.
Kösz, itt el is felejtettem nézni
ezt megszivtuk...

de legalább lehet majd a Balatonon jetskizni meg motorcsonakozni ezerrel, és persze az erdőkben endurozni, meg fellendűl a magyar fegyvergyártás, lőszeripar, minden falu kap egy saját lőteret mint svájcban ,aztán hétvégente szol majd a puskaropogás,.. shalom...
pedig fognak jönni az biztos...

érdekes momentum a mult hétröl hogy megkapták a Magyar állampolgárságot a kűlföldön élő magyarok és leszármazottaik, aha nincs is ezzel semmi baj, csak talán annyi hogy a hirekben folyton csak a határon tuli magyarokat konkrétan az erdélyi magyarokat emlegetik akik kb 600 ezren vannak...

csak arrol nem szol egy hir sem hogy Izraelben 800 ezer magyar, és magyar származásu él, ezzel a törvényel ők is megkapták az azonnali állampolgárságot, ha holnap repűlőre kerekednek és elfoglalják a nekik épitett üresen állo lakoparkokat akkor egy szavunk se lehet, igy jártunk....

és a történet része még hogy kis országunk alá irta 2005-ben hogy az izreeli bevándorlok befogado országa vagyunk 500 ezer főre...

ezt az egyezményt még két ország irta alá Lengyelország 100 ezer főre, és Németország szintén 500 ezer főre....
már csak a zsidrákok nem fognak ide hiányozni
kis országunkban trténetesen a kárpát medencében a globális felmelegedés olyan időjárást fog hozni hogy egyre szélsőségesebb idők lesznek , nagy esők ,dőg melegek, hirtelen lehűlés, télen nyár, és hasonlo nyalánkságok...

mondjuk még mindig elviselhetöbb lesz az éghajlat pl europa más részeihez képest, pl ha bele gondolunk hogy hollandia 2/3-a viz alatt lesz cirka 50 éven belűl.... az már gáz.
legalább csinálsz szép és jo motrokat.

én meg addig megcsinálom az erdőt.
Állítólag hosszú nyár lesz nem túl sok kánikulával kevesebb csapadékkal...
Úgylegyen
el kell mennem oviba ....már most belegondolok lassan kezdődik a meló...milyen szar lesz ...agyvérzés...
remélem hamar kiheverem életem ezen szakaszát
az enduro a fő elleség azt tudják mondani...
kéne de ugyse lessz, sajnos, tavaly is volt kb 1,5 hét tavasz,

aztán rögtön jött a kánikula..

amugy egy vicc amit az ember művel a bolygoval, megy a nagy álszenteskedés ,hogy klimacsucs koppenhága meg ilyenek és a sok száz vezető haza megy ugy hogy egy hangyafasznyi sajtcédulát sem tudnak alá irni....

közben a gyárak üzemek éjjel nappal öntik a mocskot a talajba levegőbe, mert kell a sok mososzer meg egyszer használatos faszomtudja mi, az éghajlat pedig évröl évre szarabb lesz.
már majdnem azt hittem hamarabb mentem el..

sorry muszáj volt.
mááá én is aszondom hogy jó lenne
az írásban