Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

született triálotok.?

annak még van egy érdekes első teloja, az egyik oldali csak a nyomot csinálja , a másik oldali csak a huzot...
meg majd ha öszeszedtem egy kis pénzt akkor küldöm az elsőtelómat tiszta LM racing lesz a gépem
ez szép lehetett kiscsuka
Na,az még egy élmény-motor lehetett
nekem úgy kezdődött az egész hogy 2tekercs közül egyikről leolvadt a szigetelés megtekercseltük leolvadt a másikról azt is megtekercseltük közben elszált az elektronika új elektronika aztán ez a afszi mondta h ezeka tekercsek szarok úgyh még1x újratekercselni közben kihullott a dugyattyúból a gyűrű elfordulásgátló pöcök meg még sok yilen apróság jó sokáig tartott mire újra működőképes lett
mondjuk engem se.... azt szoktam mondani, el nem kopik neki, mivel nedvesen műkszik, csak edzettebb lesz tőle...
hát úgy legyen énis reménykedem benne
Ha megnyerte,akkor vigye is el!
salza, jahhh, és te ezt el is hiszed..?
Majd jövöre
Sose tudjuk merre vannak! Mondjuk engem annyira nem is érdekel!
gyújtás az nem egyszerű téma cr is mire jólett addigra elment a motortól a kevdem és eladtam nehoyg megitn elbaszódjon de ha gndolom magadoma fickó számát
Ezé kérdeztem kell könyv?Me abbú ki lesed az értékeket azt kiméred vazze,5 ezer,nincs mit,köszönöm
mijezaz motor? honda
esetleg csak szövő szakkörre jár, valakivel valamit összeszövő délutáni elfoglaltság...
hát nem lesz verseny idén pedig nagyon kellene már most forr a vérem de ha nicsn píz akkor nincs
enyim salsázik vazze ...mondjuk jobb mintha azért nem lenne itthon mert kúrják... de ez se biztos
Nyugodtan,címet tudjátok.Jöhet bármikor
na szoval a jelenség a következő volt szarol nem forgott le.

van itt a szomszéd faluban egy ugyan olyan átvittem, kicseréltűk az elektronikát hibátlan volt.

na mondom fasza az a baja, vettem is egyet az ebay-on de már semmi nincs...

közben fel lett rá probálva egy pitbike elektronika azzal ment egy kicsit aztán megált.

1. vagy a pitbike elektronyika ölt meg valamit, gerjesztő tekercs...

2. vagy szar ez az elektronika amit az ebay-on vettem amerikábu...

3 vagy a faszom se tudja , több ötlet nincs.
Na,megy verseny idén,vagy még 8 kérdéses?
elképzelhető hogy fogunk küldeni triál első hátsótelót
hali
Szasz
JA,ZXR.Mindent csinálok.Van megint két bajnokom,de nem reklámozom be őket,egyikét már ma elvitték ,egy másiké még nálam,és még lesz egy profim,csak még nem jött meg a mocija .Vakarózom,mert nem tudom a gyorsaságisokkal,hogy fogok tudni foglalkozni,mert a crossosok és endurocrossosok eleje úgyis leköti a hétvégeimet.Itthon is kéne csinálni a melót,pfúúú nagy lett az erdő hirtelen Azt fejsze meg csak egy van Kéne belőlem 4 hirtelen
Bazzeg,az előbb magamnak válaszoltam! Asszem fel kell keresnem egy szakorvost!