Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát még régi telóba locsolja ..gondolom..
ezért reggel megbasz
mit akarsz azzal a 10 es olajjal?
mész egy kört vele egy rendes főldúton és azt veszed észre hogy nincs csillapítás mert elgörbülnek a lemezkék!
te most vettél DRZ-t vagymi a szösz? látom lánckereket kerestél ?!
Nekünk van is (persze valami egyszerűbb), sőt, komprimátor is, csak kurvára nincs hely tárolni meg használni
Na meg csikának itt a konkurencia,
Ja egy darabig én is azokkal baszkódtam de ez klasszisokkal jobb, viszont használni százszor nehezebb
Micsoda komolyságos festéktüsszentő kézikészüléked van...én meg szaraxok itt a sprékkel
Elhúztam alvadni,tsáá,jó éjtet
Szerintem nálam nem a motor lenne a szűk keresztmetszet - gyanítom hogy ahol ezzel nem mennék föl, ott se a patkánnyal, de még az 525-öddel se sikerülne
mellette más szarokkal is foglalatoskodom

persze vannak komoly gépek is mint a riga
erdőbe mutatnák neki pár cigaretta helyet ..vezethetné akárki is..
Szerettem,csak akkor még nem volt más beszerzési lehetőség,csak auner auner azt gyí cuccé kifele
hát a fehér ktm ből nemcsoda hogy kiszerettél..

Mondjuk azt tudjuk hogy az amerikaiak hülyék, de azért nekem rohadtul birizgálja a fantáziámat hogy milyen lehet pl. a KX125 vázba épített KDX200 v. 220 blokk...az állítólag nagyon eltalált jószág, nem egy erőgép, viszont totál egyenletesen adja le a teljesítményét...és jóformán agyonüthetetlen...
Az a baj csak ezen tanulsz
megolduk
Régen nagy kötömös voltam,még fehír színíben pompázott,azt pirosultam,megmaradt az mostanáig,pedig minden féle fajtám volt.2 éves motor elég az,újabb nem kell,nagy a bukta rajta gyorsba,az meg jó lesz másra Minnyá gyünnek a gépek,az egy vagyon
lassan már én is ismerem ezt mint a tenyeremet.. sajna
hali!
valamiért beszoptam a tánc zenét,rakom a vezérlést alulra betettem a csavart..a vez tegelyt meg jelre de nem jó!...jaj belefáradtam!
holnap kellene a szelep állításhoz a hézagmérő...délután van dolgod?
hát te a tisztelet a kivételnek kategória vagy....

mert ha harenduro vagy akár sima is ...az europai modellek picsánverik az összes motort a világon ...aztán ezek közül minden gyárnak vannak sikertörténetei ...husqvarna husaberg gasgas ktm ....mert ezek az endurók...a többi kutyaszar és macskafos...
nézem lesz a mátrixnak 4. 5. része ha minden igaz 3D -be forgatják le..
Ezek szerint én nagyon nem vagyok rediturész mert nekem lassan minden motor jobban tetszik mint a sajátom, pedig már faragtam rajta a saját ízlésemre nem keveset...
hát nem nagyon...max egy két éves motorokkal küzdünk...de én még az endurót is csak szorgalomból ...
nekem 450sx f ...napi haccázezer
azzal viszont álmodni is tudok ...tudom fejből merre mi...le is rajzolnám ha kéne csukott szemmel...