Szerintem nálam nem a motor lenne a szűk keresztmetszet - gyanítom hogy ahol ezzel nem mennék föl, ott se a patkánnyal, de még az 525-öddel se sikerülne
Mondjuk azt tudjuk hogy az amerikaiak hülyék, de azért nekem rohadtul birizgálja a fantáziámat hogy milyen lehet pl. a KX125 vázba épített KDX200 v. 220 blokk...az állítólag nagyon eltalált jószág, nem egy erőgép, viszont totál egyenletesen adja le a teljesítményét...és jóformán agyonüthetetlen...
Régen nagy kötömös voltam,még fehír színíben pompázott,azt pirosultam,megmaradt az mostanáig,pedig minden féle fajtám volt.2 éves motor elég az,újabb nem kell,nagy a bukta rajta gyorsba,az meg jó lesz másra Minnyá gyünnek a gépek,az egy vagyon
hali!
valamiért beszoptam a tánc zenét,rakom a vezérlést alulra betettem a csavart..a vez tegelyt meg jelre de nem jó!...jaj belefáradtam!
holnap kellene a szelep állításhoz a hézagmérő...délután van dolgod?
hát te a tisztelet a kivételnek kategória vagy....
mert ha harenduro vagy akár sima is ...az europai modellek picsánverik az összes motort a világon ...aztán ezek közül minden gyárnak vannak sikertörténetei ...husqvarna husaberg gasgas ktm ....mert ezek az endurók...a többi kutyaszar és macskafos...
Ezek szerint én nagyon nem vagyok rediturész mert nekem lassan minden motor jobban tetszik mint a sajátom, pedig már faragtam rajta a saját ízlésemre nem keveset...
hát nem nagyon...max egy két éves motorokkal küzdünk...de én még az endurót is csak szorgalomból ...
nekem 450sx f ...napi haccázezer
azzal viszont álmodni is tudok ...tudom fejből merre mi...le is rajzolnám ha kéne csukott szemmel...
mész egy kört vele egy rendes főldúton és azt veszed észre hogy nincs csillapítás mert elgörbülnek a lemezkék!
persze vannak komoly gépek is mint a riga
Mondjuk azt tudjuk hogy az amerikaiak hülyék, de azért nekem rohadtul birizgálja a fantáziámat hogy milyen lehet pl. a KX125 vázba épített KDX200 v. 220 blokk...az állítólag nagyon eltalált jószág, nem egy erőgép, viszont totál egyenletesen adja le a teljesítményét...és jóformán agyonüthetetlen...
valamiért beszoptam a tánc zenét,rakom a vezérlést alulra betettem a csavart..a vez tegelyt meg jelre
holnap kellene a szelep állításhoz a hézagmérő...délután van dolgod?
mert ha harenduro vagy akár sima is ...az europai modellek picsánverik az összes motort a világon ...aztán ezek közül minden gyárnak vannak sikertörténetei ...husqvarna husaberg gasgas ktm ....mert ezek az endurók...a többi kutyaszar és macskafos...
nekem 450sx f ...napi haccázezer
azzal viszont álmodni is tudok ...tudom fejből merre mi...le is rajzolnám ha kéne csukott szemmel...