Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

triálról nicns képem most nem csinálk róla mert az egész darabokban van majd ha készlesz rakok föl!
de ez nem triál...
nektek is akadozik a jutub ?
Lehet
ő lenne az a bizonyos isten verése
Kígyós Csaba
06203342266
őrbottyán
remélem még ez a száma hála istennek nem kellet beszélni vele már egy jóideje
esetleg a sárga cipő miatt van...
hát ja sok de 55000ft ért felőlem 100kg is lehetne (tudni kell h szar de akkoris) amúgy bátyám vette csapágyak szarok dugó szar meg hónolni kell durván ennyi
Az gyorsan törik Nálam abból mindíg van 3
hova valosi ez az elektromos ember?

kűld el a számot léci, mi bajom lehet, ártani nem használ.
Bammeg nekem a hondaje,megfogtam hátújját arrébb teszemmán,megijedtem me má fejem fölött volt a kerék Olyat húztam rajta.Lehet a többiben ólom volt,vagy arany?Esetleg így kicombosodtam vóna a télen?
ja meg votl vele iylen is
90 kilcsi.. uhh az jo sok...

mostani triálok 67 kilok..
migiri migiri
Aki szarral jól megy ,jóval csak jobban A jót könnyű megszokni Lehet Én sem vagyok má normális,me csak azé tartok motorokat,hogy lesegessem őket De vannak,ez a lényeg
Ja meg mindenki a maga szerencséjének a pogácsa!
apja
gyakorlás a tudás anyja, vagy mialofasz...
ja egy aprilia txr280 léghűtéses rotax 90kg
Honda CR-80 , kb cirka olyan 88-89-es lehet
Megcsinájjuk babára Menőknek nagyon tetszik.Azt majd fejlesztünk,me előre kell haladni
az votl mikor megvettük elsőteló mint a beton a vadiúj dugóból 1. motorozásnál kihullott a zéger ami fogja a csapszeget dugó kuka aztán kséőbb kiderült hogy a blokk vmi 80valahányas évjárat henger meg 96 os elsőfelnim elrepedt de ha ment jó volt csak az ritkán votl de mondhatjuk h azzal tanultammeg motrozni
Meg esetleg tanul még valami új figurát is!