Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

narancsról már nem nagyon ülnek sehova ...ha megfigyelsz enduros pályafutásokat...nekem is ezredik motorom de már nem ülnék másra ..ültem már elég szaron életemben...enduróban összeségében minden hajszálat figyelembe véve nem tudok ehhez foghatót...
ja értem akkor nem is zaklatlak ilyenekkel aszittem ilyenekkel is mókoltok
hát fogalmam sincsen..azt se tudom mi fán terem az lc4...
ha itt van megmondom mi a rés ..meg megcsinálom..meg megyek is vele de fejből nem vágom...sőt a régieket meg mégannyira se...főnököm nem is engedi hogy foglalkozzak velük...
te zoozzee arra mondj már valamit mi a különbség a 600 és a 620 lc4 blokk között, a ccm különbséget leszámítva. mind a kettő kiegyenlítő tengely nélküli, régi blokk.

mer7 ezer ft különbség van a két tömítés készlet között ja és lehet 600as blokkházra 620as hengert tenni dugóval
Ronis bácsi,még szereli a narancsot,vagy visszaül a giz-gazra?
Ja,meg,ha darut látsz ,akkó ott vagyok
Amelyik nőt akarod azt viszed Remélem nem mind kiskorú lesz,me nekem is kell
Ez így is van
Ne bammeg,még a szőnyeg is olyan a műhelybe Ha látsz majd sok félmeztelen csajt LM tetkóval combjukon,pitbulokkal pórázon ,akkó arra vagyok
különben ezt a sárgát is a netről szedtem ..de most nézem min áll ...a szőnyeg ilyenre teszed te is a telókat...
megvagy...ez is te vagy !
ja azt lehet basztatni aki csinál valamit,
meg csak az tudja elbaszni aki csinál valamit
Mé arra csak olyanok laknak akik nem hibáznak ?Lehet,me nem csinálnak semmit
nem rajtam múlik ...sárga cipőt már rendeltem...

már biztos összefutunk ....
na de más sosem hibázik nyár vót, össze dolgoztam a pénzt a pici FAIL -ra . mondjuk mehetett volna másra is a péz..
hát nem volt vidám
Apád is a nótádat
elhúzta a fagy
mi van megsütötte a nap ?
Nem tetszett a kapu, mi?
vannak szar napok
Mikó tesztelünk,mán egy helyen? Minnyá szezon
Lehet,me tört má autót,mindent pár nap alatt vagy 1 éve
áááá csak a pia beszél belőle