Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na,én má nem tudok
esztergálsz egyet és kapufa...
néha muszáj
Azé okosan ,igaze tudsz te gondolkozni
kicsit. mint én 3 feles után
ja akkor király vagy..
nagyon melléütögetek ?
esztergyán ingyért van nekme
nem piára kell apénz mert azért nem szoktam fizetni lemegyek a pincébe oszt ott a demizson

hanem kell tömítés készlet 600 LC4 hez 13 ezer 620 hoz meg 19 ezer meg kell váltóba léptető villa, olaj, szűrő , hátsó gumi, műszaki vizsga.

ha nem muszáj nem baszok ki egy tizest rá. ha működik máshogy is. ha nem akkor megveszem HA meg kell..
lehet 3000 ért adnak egyet bezsírozod teszel oda olyan o rinfet mert kisszimeringet úgyse találsz 100 ft ból és bezsírozod...és kész ..3000 ból megvan félévente megtsírzod aztán jóccakát...

esztergányoló is kér egy két rugót...
Azt jó pofán baszná ha csaj lenne,hogy mit érdeklődik a gé pontja iránt,a csikló irányába
Nem véletlen olyan,de van most pár egyforma öcslinsz szar nálam 2 fix teteje-alja 2-nek meg halszem,halszem .Akkó döncsééé le egy pár pojárral a torkodon
menj be csapágyboltba aztán kérdezd meg mennyi egy g csukló
postával majdnem 10. ezer észre sem vettem hogy rosz, csak szerelésnél. fixre megcisnálom kibaszok vele?

tízezer egy kóláskupaknyi hoki .
ezé nem való nekem ez a motor. ilyen faszozásra nincs pénzem.
ezt persze vétel előtt kellett volna átgondolnom tudom
hát felső pds csapágy
Kell az a zsír pijára
mi?
nem vészes. új csúszógyűrűk vannak benne, elküldöm valahová kiegyengetni mert az egyikbe van egy kis kanyar, aztán új szimering meg olaj oszt viszont látás
30 euro kb..
Utána vakoljad is,szíp legyen Télleg olyan fos az is?
kiöntöm cementel vagy gipszel