Inkább csúszik... Álló helyzetbe nem, vagy csak nagyon nehezen veszi az ürest, meg váltásnál is koppig be kell húzni...
Már tele van vele a ____, állandóan lefulladok
szerintem meg a gyári holmikat hagyd benne amig csak jo, mert nagyobbat fogsz szivni az utángyártott kacatokkal...
a vitonak elég strapabiro futoműve van , sokkal többet bir mint egy uj dizájnos vivaro, vagy trafic, egyszer nézz be alája az alatt milyen alkatrészek vannak, meg milyen erősek a vitojé..
ha csuszik csere, méret alatt van a lamella, ez van...
ujj lamellasor és rögtön jo.
kormánycsapágyat ha nem nagyon tul szar még, csak minimális beverődések vannak a fix gyűrün akkor kiűtéd és egy jo esztergályos vidiás késsel finoman még fel tudja huzni őket, enyit tudsz sporolni...
egy darabig még jo utána azért mosd el a a csapágyat és nézd meg nincs-e kipattogva a görgök felűlete.
Jó szerencsét!
Ma levettem a kupplungdeknit a GG-ról, gondoltam meglesem mert kegyetlenül csúszott... Koppra behúzva 1-be simán elindult...
Szerintetek lehet ezen állítani valahogy? Remélem lamellák jók, nem lenne sok kedvem kicserélni
Ja és kormánycspágyat vajon hogyé osztogatnak
most cseréltem ki havernál a jobb első-belső féltengely gumiharangot, ami kb honapja lett bele rakva, ekkora fos az után gyártott hogy körbe elrepedt cirka 2 honap alatt....
http://youtu.be/ympHR8kjP8E a motor megvan hozzá, a supermoto sett is, a fékem is jó a stoppiehoz, már csak kerekeznem kell megtanulni, hogy ne csak 2-3ban tudjam felvenni gázra aztán készülhetnek az ilyen videók nyáron
Olaj van benne...
Am nem lehet bele jó valami más motornak a lamellája? Mert pl Cr 250-be ugyanaz mint az Xr 600-ba...
nem emel ki...
Már tele van vele a ____, állandóan lefulladok
a vitonak elég strapabiro futoműve van , sokkal többet bir mint egy uj dizájnos vivaro, vagy trafic, egyszer nézz be alája az alatt milyen alkatrészek vannak, meg milyen erősek a vitojé..
ujj lamellasor és rögtön jo.
kormánycsapágyat ha nem nagyon tul szar még, csak minimális beverődések vannak a fix gyűrün akkor kiűtéd és egy jo esztergályos vidiás késsel finoman még fel tudja huzni őket, enyit tudsz sporolni...
egy darabig még jo utána azért mosd el a a csapágyat és nézd meg nincs-e kipattogva a görgök felűlete.
Ma levettem a kupplungdeknit a GG-ról, gondoltam meglesem mert kegyetlenül csúszott... Koppra behúzva 1-be simán elindult...
Szerintetek lehet ezen állítani valahogy? Remélem lamellák jók, nem lenne sok kedvem kicserélni
Ja és kormánycspágyat vajon hogyé osztogatnak
Köszönöm- köszönöm
mondjuk ez nem a vito baja ,hanem a szar minőségű utángyártott alkatrészeké..
pl volt jobbos also talpas cserém ,beraktam a "Nagyon" jo minőségű moog talpast egy év mulva dobhattam ki mert ugy logott mint a faszom.
persze meg lehetne venni a gyárit ötször anyiért, de azt meg nem veszi senki....